Chili-cheddar bagel med pulled pork og nordisk slaw
15-20
4 dages holdbarhed

Chili-cheddar bagel med pulled pork og nordisk slaw

Bagels fyldt med pulled pork, syltede rødløg og en lækker slaw med barbecuedressing. Det er super nemt og smager skønt!

Ingredienser

Allergener
  • Laktose,
  • mælk,
  • selleri,
  • sennep,
  • byg,
  • hvede,
  • rug

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer

  • Sukker
  • Salt
  • Peber

Det skal du bruge

Pulled pork (Selleri, Sennep)
300 ca-g
Creme fraiche (Mælk, Laktose)
1 dl
BBQ sauce (Selleri, Sennep)
1+1 spsk
Nordisk salatmix
100 g
Chili/cheddar-bagel (Mælk, Byg, Hvede, Rug, Laktose)
2 stk
Syltede rødløg
45 glas
Ernæringsberegning (pr. portion)
  • Energi 727 kcal
  • Fedt 18 g
  • Kulhydrater 93 g
  • Protein 48 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

  1. Tænd ovnen og varm op til 200°C (Varmluft). Hæld pulled pork med væde i et ovnfast fad og sæt det i den varme ovn 15 min.
  2. Slaw: Rør creme frisk med 1 spsk barbecuesauce, ½ tsk sukker og smag til med lidt salt og peber. Bland med salatmix.
  3. Flæk bagels og varm dem i ovnen sammen med pulled pork de sidste 5 min.
  4. Tag pulled pork ud af ovnen og riv den fra hinanden med 2 gafler. Kom barbecuesauce i og bland det godt med den væde, der er i fadet.
  5. Hæld de syltede løg op i en skål. Byg din bagel med slaw, pulled pork og syltede rødløg.