Quick kylling i kokos og karry
20-30
Glutenfri
5 dages holdbarhed

Quick kylling i kokos og karry

Karrykylling i kokosmælk med wokgrønt leveres færdigt. Mens du varmer kyllingen koges risene og blandes med forårsløg. Lækker mad på ingen tid.

Ingredienser

Allergener
  • Laktose,
  • jordnødder

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer

  • Salt

Kylling i kokos og karry

Basmatiris
200 g
Forårsløg
2 stk
Kylling i kokos og karry (Laktose)
500 g
Peanuts (Jordnødder)
25 g
Ernæringsberegning (pr. portion)
  • Energi 799 kcal
  • Fedt 30 g
  • Kulhydrater 90 g
  • Protein 43 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

  1. Kog ris i 3½ dl vand med lidt salt i 12 min. med låg. Sluk og lad trække under låg til resten af retten er færdig.
  2. Skyl og snit forårsløgene og bland dem i risene. TIP: Hvis du ønsker mildere løgsmag kan du lade dem koge med i de sidste 2 min. af risenes kogetid.
  3. Varm kylling i kokos og karry op i en gryde under omrøring og lad det simre 10 min. Drys med peanuts og servér med ris.