Laks med safransauce og frisk pasta
20-30
4 dages holdbarhed

Laks med safransauce og frisk pasta

Supernem, flot og velsmagende ret med dampet laks i gylden safransauce med hvidvin vendt med babyspinat og serveret med friskkogt pasta. Mums!

Ingredienser

Allergener
  • Laktose,
  • æg,
  • gluten,
  • fisk,
  • mælk,
  • svovldioxid,
  • hvede

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer

  • Salt
  • Peber

Det skal du bruge

Løg
½ stk
Solo hvidløg
⅓ stk
Hvidvin (Svovldioxid)
½ dl
Safran
0.1 g
Frisk pasta (Æg, Gluten, Hvede)
250 g
Babyspinat
75 g
Piskefløde (Mælk, Laktose)
½ dl
Citron
¼ stk
Laksefilet u. skind (har været frosset) (Fisk)
2 stk
Dild
1 drys
Ernæringsberegning (pr. portion)
  • Energi 754 kcal
  • Fedt 35 g
  • Kulhydrater 67 g
  • Protein 43 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

Tip fra kokken:

Opbevar fisk ved 2°C. For den bedste smagsoplevelse anbefaler vi, at retten spises som en af de første.

  1. Pil løg og hvidløg og hak det fint. Kog det mørt i hvidvin med safran til der er ca. ⅓ væde tilbage.
  2. Kog pasta efter anvisning på pakken og lad den dryppe godt af. Skyl spinaten og lad den dryppe af.
  3. Tilsæt fløde og 1 dl vand til løgene og kog lidt ind igen. Smag til med citronsaft, salt og peber.
  4. Skær laksen i mindre stykker (se foto) og kom dem i den kogende fløde. Lad simre i ca. 2 min. og tilsæt babyspinat. Rør rundt og lad simre til spinaten er faldet sammen.
  5. Bland med pasta og pynt med lidt plukket dild.