Kyllingenuggets med kartoffelbåde
30-40
Laktosefri
4 dages holdbarhed

Kyllingenuggets med kartoffelbåde

En super ret med hjemmelavede, saftige kyllingenuggets serveret med ovnstegte kartoffelbåde og nemt og børnevenligt tilbehør. Et sikkert hit!

Ingredienser

Allergener
  • Æg,
  • gluten,
  • hvede

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer

  • Salt
  • Peber
  • Olie

Det skal du bruge

Bagekartoffel
2 stk
Pasteuriseret æg (Æg)
½ bæger
Rasp (Gluten, Hvede)
1 dl
Kyllingeinderfilet
300 g
Agurk
½ stk
Hjertesalat
1 stk
Majskerner
100 g
Ketchup
2 spsk
Ernæringsberegning (pr. portion)
  • Energi 635 kcal
  • Fedt 8 g
  • Kulhydrater 90 g
  • Protein 51 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

  1. Tænd ovnen på 220 grader varmluft. Vask kartoflerne og skær dem i både. Læg kartoffelbådene på en bageplade med bagepapir og vend dem med olie, salt og peber. Steg dem i ovnen i ca. 25 min.
  2. Hæld æg i en dyb tallerken. Bland rasp med 1 tsk salt og lidt peber i en anden tallerken. Dup kyllingen tør med køkkenrulle og vend den først i æg og bagefter i rasp.
  3. Brun kyllingen på begge sider på en pande med lidt olie ved høj varme. Skru ned til middel varme og steg ca. 8 min. De skal tage farve og blive sprøde.
  4. Skær agurken i tern. Skyl og tør salat og snit i strimler. Hæld væden fra majsene og bland med agurk og salat.
  5. Servér kyllingenuggets med kartoffelbåde, majssalat og ketchup.