Sprød fisk med broccoli-kartoffelmos
25-35
Laktosefri
5 dages holdbarhed

Sprød fisk med broccoli-kartoffelmos

Herlig sprød fisk i en frakke af fennikelkrydret panering, dertil en grøn mos af kartoffel og broccoli. Lækker fisk for hele familien.

Ingredienser

Allergener
  • Æg,
  • gluten,
  • fisk,
  • hvede

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer

  • Salt
  • Peber
  • Olie
  • Olivenolie

Det skal du bruge

Bagekartoffel
2 stk
Broccoli
½ stk
Fennikelfrø
1 tsk
Rasp (Gluten, Hvede)
¾ dl
Paprika
½ tsk
Pasteuriseret æg (Æg)
1 bæger
Mørksejfilet (har været frosset) (Fisk)
2 stk
Ernæringsberegning (pr. portion)
  • Energi 632 kcal
  • Fedt 18 g
  • Kulhydrater 74 g
  • Protein 44 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

Tip fra kokken:

Opbevar fisk ved 2°C. For den bedste smagsoplevelse anbefaler vi, at retten spises som en af de første.

  1. Skræl kartoflerne og skær i grove tern. Kog dem under låg i en gryde med vand, så det lige dækker i 20 min. Skyl og skær broccoli i store buketter. Kog dem med kartoflerne, når der er 8 min. tilbage.
  2. Hak eller knus fennikelfrø fint. Hæld rasp i en plasticpose og tilsæt fennikelfrø og paprika. Hæld æg i en skål og vend fisken heri. Kom fisken i posen med paneringen og ryst, så fisken dækkes jævnt.
  3. Steg fisken i olie 3-4 min. på hver side ved mellemhøj varme.
  4. Hæld vandet fra kartofler og broccoli, tilsæt 1½ spsk olivenolie og pisk (evt. med elpisker) igennem. Smag til med salt og peber.