4 dages holdbarhed
Fyldig tyrkisk landsuppe med oksekød
3.97 (236)
Under 30 min
10 Ingredienser
En herlig enkel ret, der bare smager og mætter rigtig godt. Med tomater, paprika, peberfrugt og bulgur
En herlig enkel ret, der bare smager og mætter rigtig godt. Med tomater, paprika, peberfrugt og bulgur
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Gluten·
- Mælk·
- Selleri·
- Hvede
Basisvarerne kan indeholde andre allergener
Basisvarer:
- Olie
- Salt
Løg
1½ stk
Solo hvidløg
½ stk
Rød peber
1 stk
Hakket oksekød
300 g
Hakkede tomater
1 dåse
Grøntsagsbouillon
1 pose
Paprika
2 tsk
Bulgur
175 g
Babyspinat
50 g
Græsk yoghurt
1 dl
Næringsindhold (per portion)
- Energi:
- 883 kcal
- Fedt:
- 38 g
- Kulhydrater:
- 86 g
- Protein:
- 50 g
Oplysninger om allergener
Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.
Sådan gør du
Pil og hak løg og hvidløg fint. Skyl peberfrugt, fjern kerner og skær i små tern.
Varm lidt olie godt op i en stor gryde. Svits løgene og hvidløg til de er gyldne. Kom kødet i gryden og svits til kødet har skiftet farve.
Tilsæt hakkede tomater, bouillon opløst i 7½ dl kogende vand, paprika, peberfrugt, bulgur og lidt salt. Bring i kog, rør rundt og lad retten småkoge under låg i 14 min.
Tilsæt skyllet spinat og rør det rundt.
Top suppen med yoghurt og servér rygende varm.
Håber maden smager!