Fyldig tyrkisk landsuppe med oksekød
20-30
4 dages holdbarhed

Fyldig tyrkisk landsuppe med oksekød

En herlig enkel ret, der bare smager og mætter rigtig godt. Med tomater, paprika, peberfrugt og bulgur

Ingredienser

Allergener
  • Laktose,
  • gluten,
  • mælk,
  • selleri,
  • hvede

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer

  • Olie
  • Salt

Det skal du bruge

Løg
1½ stk
Solo hvidløg
½ stk
Rød peber
1 stk
Hakket oksekød
300 g
Hakkede tomater
1 dåse
Grøntsagsbouillon (Selleri)
1 pose
Paprika
2 tsk
Bulgur (Gluten, Hvede)
175 g
Babyspinat
50 g
Græsk yoghurt (Mælk, Laktose)
1 dl
Ernæringsberegning (pr. portion)
  • Energi 883 kcal
  • Fedt 38 g
  • Kulhydrater 86 g
  • Protein 50 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

  1. Pil og hak løg og hvidløg fint. Skyl peberfrugt, fjern kerner og skær i små tern.
  2. Varm lidt olie godt op i en stor gryde. Svits løgene og hvidløg til de er gyldne. Kom kødet i gryden og svits til kødet har skiftet farve.
  3. Tilsæt hakkede tomater, bouillon opløst i 7½ dl kogende vand, paprika, peberfrugt, bulgur og lidt salt. Bring i kog, rør rundt og lad retten småkoge under låg i 14 min.
  4. Tilsæt skyllet spinat og rør det rundt.
  5. Top suppen med yoghurt og servér rygende varm.