Casarecce pasta i tomatsauce med oksetykkam og kapers
25-35
Laktosefri
5 dages holdbarhed

Casarecce pasta i tomatsauce med oksetykkam og kapers

Denne ret er inspireret af en italiensk opskrift, som man typisk spiser om søndagen med hele familien.

Ingredienser

Allergener
  • Gluten,
  • hvede

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer

  • Olivenolie
  • Salt
  • Peber

Det skal du bruge

Pasta (Gluten, Hvede)
200 g
Løg
½ stk
Tomat
1 stk
Kapers
½ glas
Solo hvidløg
½ stk
Oksesteg af tykkam
300 g
Cherrytomater
½ dåse
Oregano
¾ tsk
Timian
1 tsk
Basilikum
1 drys
Ernæringsberegning (pr. portion)
  • Energi 717 kcal
  • Fedt 23 g
  • Kulhydrater 83 g
  • Protein 46 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

  1. Sæt pastaen over i letsaltet vand og kog 8-12 min. efter hvor al dente du ønsker den. Gem 1 dl kogevand til senere.
  2. Pil og hak løg fint. Skyl og skær tomat i tern. Hæld væden fra kapers. Kom lidt olivenolie på en pande og steg løg og presset hvidløg ca. 2 min.
  3. Skær oksetykkam i tern på 1x1 cm og steg med i 1 min. Tilsæt dåsetomater, kapers, oregano, timian, frisk tomat, salt og peber. Lad det småkoge i 10 min.
  4. Hak basilikum groft og vend halvdelen i saucen. Bland den kogte pasta med tomatsaucen og lidt pastavand. Servér med resten af basilikummen på toppen.