Rødbedesuppe med pancetta
4 dages holdbarhed

Rødbedesuppe med pancetta

Ny opskrift
Under 40 min
10 Ingredienser
Den østeuropæiske suppe Borscht er genial på en kold vinteraften.

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Mælk
    ·
  • Selleri
    ·
  • Havre
    ·
  • Hvede

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer:
  • Olie
  • Peber
  • Salt
Løg
1 stk
Solo hvidløg
½ stk
Bagekartoffel
1 stk
Rødbede
3 stk
Grøntsagsbouillon
½ pose
(Selleri)
Timian
½ tsk
Pancetta i tern
130 g
Purløg
1 drys
Brød
2 stk
(Havre, Hvede)
Creme fraiche
1 dl
(Mælk, Laktose)
Næringsindhold (per portion)
Energi:
766 kcal
Fedt:
28 g
Kulhydrater:
96 g
Protein:
33 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

 Pil løg og hvidløg og hak fint. Varm en gryde op med lidt olie og steg løg og hvidløg 2-3 min. uden det tager farve. Skræl kartoffel og rødbede, skær dem i mindre tern og kom i gryden. Tilsæt ½ ltr vand, bouillon, timian, lidt salt og peber. Kog det hele mørt ca. 20 min. Blend det glat med en stavblender til sidst.
 Varm imens en stegepande op og steg pancetta sprød ca. 5 min.
 Snit eller klip purløg fint.
 Rist brødene på en brødrister.
Kom en klat creme frisk i hver portion suppe. Drys purløg og pancetta over og servér med ristet brød.
Håber maden smager!