25-35
3 dages holdbarhed
Smagfulde krebinetter med cremet grønt
Smagfulde krebinetter er smagen af en svunden tid, her kommer de i en moderne udgave i selskab med masser af frisk grønt og urter fra den 'danske have' og serveret med kartofler.
Ingredienser
2 pers
Allergener
- Laktose,
- gluten,
- mælk,
- hvede
Basisvarerne kan indeholde andre allergener
Basisvarer
- Salt
- Peber
- Olie
Det skal du bruge
Soltørrede tomater
1 spsk
Hakket svin/kalv
300 g
Kartofler
400 g
Rasp (Gluten, Hvede)
40 g
Gulerod
3 stk
Sukkerærter
75 g
Pastinak/persillerod
175 g
Yoghurt naturel (Mælk, Laktose)
1 dl
Hvidløg solo
⅓ stk
Purløg
1 drys
Ernæringsberegning (pr. portion)
- Energi 646 kcal
- Fedt 20 g
- Kulhydrater 72 g
- Protein 44 g
Oplysninger om allergener
Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.
Sådan gør du
- Hak soltørrede tomater fint og bland dem grundigt med kødet i en skål. Form en stor, flad krebinet pr. person og hak dem let med en kniv i overfladen.
- Kog kartoflerne i letsaltet vand i 15-18 min. til de slipper, når man stikker i dem.
- Bland rasp sammen med ½ tsk salt og lidt peber på en tallerken og vend krebinetterne i det. Brun dem på panden i olie eller smør 1 min. på hver side ved høj varme. Skru ned til middelvarme og steg dem færdige 4-5 min. på hver side.
- Skræl gulerødder og skær dem i skrå skiver. Skyl og halvér sukkerærterne. Skræl og skær persillerod i tern 1½×1½ cm.
- Kom grøntsagerne i kogende vand så det lige dækker tilsat ¼ tsk salt og kog ca. 1 min. Skyl derefter i koldt vand og læg grøntsagerne på et klæde, så de ikke er våde, når de vendes i cremen.
- Rør yoghurt og presset hvidløg sammen. Klip purløg fint og kom det i cremen. Vend grøntsagerne i cremen og smag til med salt og peber.
- Spis krebinetterne med kogte kartofler og cremet grønt.