35-45
Laktosefri
5 dages holdbarhed
Tonkatsu schnitzel på svinekød
Med spidskålsslaw og ris.
Ingredienser
2 pers
Allergener
- Æg,
- gluten,
- soja,
- sesamfrø,
- svovldioxid,
- hvede
Basisvarerne kan indeholde andre allergener
Basisvarer
- Mel
- Salt
- Peber
- Olie
Det skal du bruge
Ris, hvide
200 g
Ingefær
15 g
Spidskål
¼ stk
Mayonnaise (Æg)
1½ spsk
Æbleeddike (Svovldioxid)
½ spsk
Sojasauce (Gluten, Soja, Hvede)
½ spsk
Chili flager/knust
¼ tsk
Æg pasteuriseret (Æg)
1 bæger
Rasp (Gluten, Hvede)
30 g
Kotelet
2 stk
Lime
½ stk
Teriyaki-sauce (Gluten, Soja, Hvede)
1 spsk
Sesamfrø (Sesamfrø)
1 spsk
Ernæringsberegning (pr. portion)
- Energi 960 kcal
- Fedt 41 g
- Kulhydrater 104 g
- Protein 45 g
Oplysninger om allergener
Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.
Sådan gør du
- Kog ris i 3½ dl vand med lidt salt i 12 min. med låg. Sluk og lad trække under låg til resten af retten er færdig.
- Slaw: Skræl og riv ingefær fint. Snit spidskål i tynde strimler, gerne på mandolinjern. Kom det i en skål med mayonnaise, æbleeddike, soja, chili flager, ½ tsk sukker, lidt salt og peber.
- Tonkatsu schnitzel: Kom mel, æg og rasp i hver sin skål/tallerken. Bank koteletterne let med hånden og krydr med salt og peber. Vend dem først i mel, dernæst i æg og til sidst i rasp. Varm en stegepande op med lidt olie. Steg dem ca. 3 min. på hver side. til de er faste i kødet.
- Skær lime i både. Strø teriyaki sauce og sesamfrø over schnitzlerne og servér med ris, slaw og limebåde til.