Kyllingewraps med hummus og syltet løg
25-35
Laktosefri
4 dages holdbarhed

Kyllingewraps med hummus og syltet løg

Ingredienser

Allergener
  • Gluten,
  • svovldioxid,
  • hvede

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer

  • Sukker
  • Olivenolie
  • Salt
  • Peber
  • Olie

Det skal du bruge

Rødløg
½ stk
Rødvinseddike (Svovldioxid)
1 spsk
Kikærter
½ dåse
Citron
½ stk
Spidskommen
¾+¾ tsk
Solo hvidløg
½ stk
Kyllingeinderfilet
300 g
Tomatpuré
½ spsk
Sambal oelek
½ tsk
Gulerod
1 stk
Hjertesalat
1 stk
Tortilla-wrap (Gluten, Hvede)
4 stk
Ernæringsberegning (pr. portion)
  • Energi 732 kcal
  • Fedt 24 g
  • Kulhydrater 76 g
  • Protein 54 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

  1. Skræl rødløg og skær i tynde skiver og læg skiverne i en skål. Kom rødvinseddike, ½ tsk salt og 1 tsk sukker på, rør rundt og sæt til side.
  2. Hæld væden fra kikærterne. Skyl citronen og riv skallen fint. Kom det i en blendeskål sammen med kikærter, ¾ tsk spidskommen, 1 spsk vand, 1½ spsk olivenolie og presset hvidløg og blend med stavblender. Smag til med salt og saft fra citronen.
  3. Varm en stegepande op med lidt olie. Krydr kyllingen med spidskommen, salt, peber og steg ved høj varme i 2-3 min. Skru ned på middelvarme og tilsæt tomatpuré, sambal oelek og 1 spsk vand. Steg videre i 2-3 min. til kyllingen er gennemstegt.
  4. Skræl gulerod og riv groft. Skær bunden af salaten og skyl den grundigt TIP: Brug evt. en salatslynge. Læg grøntsagerne på et fad.
  5. Varm tortillaerne på en varm tør pande. Fyld tortillaerne med hummus, salat, gulerod, kylling og syltet rødløg. Servér med det samme.