Gullaschgryde med peberfrugt, yoghurt og basmatiris
25-35
Glutenfri
5 dages holdbarhed

Gullaschgryde med peberfrugt, yoghurt og basmatiris

Ingredienser

Allergener
  • Laktose,
  • æg,
  • mælk,
  • selleri

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer

  • Olivenolie
  • Salt
  • Sukker
  • Peber

Det skal du bruge

Basmatiris
200 g
Gulerod
2 stk
Løg
½ stk
Rød peber
½ stk
Timian, frisk
1 drys
Hakket oksekød
300 g
Solo hvidløg
½ stk
Paprika
1½ tsk
Tomatpuré
1½ spsk
Sambal oelek
¼ tsk
Hønsebouillon (Æg, Selleri)
½ pose
Hakkede tomater
½ dåse
Yoghurt naturel (Mælk, Laktose)
¾ dl
Ernæringsberegning (pr. portion)
  • Energi 792 kcal
  • Fedt 22 g
  • Kulhydrater 104 g
  • Protein 45 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

  1. Kog ris i 3½ dl vand med lidt salt i 12 min. med låg. Sluk og lad trække under låg til resten af retten er færdig.
  2. Skræl gulerødder og skær dem i stave. Pil løg og hak det fint. Skær peberfrugt grove stykker. Skyl og pluk timian.
  3. Varm en gryde op med lidt olivenolie. Steg kødet med presset hvidløg i 2-3 min.
  4. Tilsæt peberfrugt, paprika, tomatpuré, timian, sambal oelek og 1 tsk sukker. Steg videre i 3 min.
  5. Tilføj bouillon, hakkede tomater og 2 dl vand og kog under omrøring ca. 7 min. Smag til med salt og peber.
  6. Servér gullaschgryden med ris, yoghurt og gulerodsstave.