Hurtige fiskefrikadeller med remoulade, kartofler og broccoli
Glutenfri
4 dages holdbarhed

Hurtige fiskefrikadeller med remoulade, kartofler og broccoli

3.8 (518)
Under 20 min
6 Ingredienser
Færdigstegte, klassiske fiskedeller med en skøn hjemmerørt remoulade. Serveret med kartofler og broccoli.

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Æg
    ·
  • Fisk
    ·
  • Mælk
    ·
  • Sennep

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer:
  • Olie
  • Peber
  • Salt
Kartofler, små
400 g
Fiskefrikadelle (har været frosset)
6 stk
(Æg, Fisk, Mælk, Laktose)
Broccoli
½ stk
Creme fraiche
½ dl
(Mælk, Laktose)
Karry
1 tsk
Pickles
⅓ bæger
(Sennep)
Næringsindhold (per portion)
Energi:
568 kcal
Fedt:
21 g
Kulhydrater:
58 g
Protein:
37 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

Kog kartoflerne i letsaltet vand i 15 min. under låg til de slipper, når man stikker i dem.
Tænd ovnen og varm op til 180°C (Varmluft). Kom fiskefrikadellerne i et fad og lun dem i ovnen i ca. 10-12 min.
 Brug gerne stokken også. Kog med kartoflerne i de sidste 3 min.
Rør creme frisk med karry og pickles. Smag til med salt og peber.
Servér frikadellerne med remoulade, kogte kartofler og broccoli.
Håber maden smager!