Hurtige fiskefrikadeller med remoulade, kartofler og broccoli
15-20
Glutenfri
4 dages holdbarhed

Hurtige fiskefrikadeller med remoulade, kartofler og broccoli

Færdigstegte, klassiske fiskedeller med en skøn hjemmerørt remoulade. Serveret med kartofler og broccoli.

Ingredienser

Allergener
  • Laktose,
  • æg,
  • fisk,
  • mælk,
  • sennep

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer

  • Salt
  • Peber
  • Olie

Det skal du bruge

Kartofler
400 g
Fiskefrikadelle (har været frosset) (Æg, Fisk, Mælk, Laktose)
6 stk
Broccoli
½ stk
Creme fraiche (Mælk, Laktose)
½ dl
Karry
1 tsk
Pickles (Sennep)
⅓ bæger
Ernæringsberegning (pr. portion)
  • Energi 568 kcal
  • Fedt 21 g
  • Kulhydrater 58 g
  • Protein 37 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

  1. Kog kartoflerne i letsaltet vand i 15 min. under låg til de slipper, når man stikker i dem.
  2. Tænd ovnen og varm op til 180°C (Varmluft). Kom fiskefrikadellerne i et fad og lun dem i ovnen i ca. 10-12 min.
  3. Skyl broccoli og del i små buketter TIP: Brug gerne stokken også. Kog med kartoflerne i de sidste 3 min.
  4. Rør creme frisk med karry og pickles. Smag til med salt og peber.
  5. Servér frikadellerne med remoulade, kogte kartofler og broccoli.