Glutenfri
4 dages holdbarhed
Hurtige fiskefrikadeller med remoulade, kartofler og broccoli
3.8 (518)
Under 20 min
6 Ingredienser
Færdigstegte, klassiske fiskedeller med en skøn hjemmerørt remoulade. Serveret med kartofler og broccoli.
Færdigstegte, klassiske fiskedeller med en skøn hjemmerørt remoulade. Serveret med kartofler og broccoli.
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Æg·
- Fisk·
- Mælk·
- Sennep
Basisvarerne kan indeholde andre allergener
Basisvarer:
- Olie
- Peber
- Salt
Kartofler, små
400 g
Fiskefrikadelle (har været frosset)
6 stk
Broccoli
½ stk
Creme fraiche
½ dl
Karry
1 tsk
Pickles
⅓ bæger
Næringsindhold (per portion)
- Energi:
- 568 kcal
- Fedt:
- 21 g
- Kulhydrater:
- 58 g
- Protein:
- 37 g
Oplysninger om allergener
Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.
Sådan gør du
Kog kartoflerne i letsaltet vand i 15 min. under låg til de slipper, når man stikker i dem.
Tænd ovnen og varm op til 180°C (Varmluft). Kom fiskefrikadellerne i et fad og lun dem i ovnen i ca. 10-12 min.
Brug gerne stokken også. Kog med kartoflerne i de sidste 3 min.
Rør creme frisk med karry og pickles. Smag til med salt og peber.
Servér frikadellerne med remoulade, kogte kartofler og broccoli.
Håber maden smager!