Kylling i karry med mango og brune ris
Glutenfri
4 dages holdbarhed

Kylling i karry med mango og brune ris

Ny opskrift
Under 40 min
10 Ingredienser
Herlig ret med kylling og karry, masser af dejlige grøntsager og et frisk pift fra den søde mango.

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Æg
    ·
  • Mælk
    ·
  • Selleri
    ·
  • Svovldioxid

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer:
  • Olie
  • Peber
  • Salt
Fuldkornsris
200 g
Løg
½ stk
Solo hvidløg
⅓ stk
Rød peber
1 stk
Babyspinat
75 g
Kyllingeinderfilet
300 g
Karry
2 tsk
Hønsebouillon
½ pose
(Æg, Selleri)
Mango i tern
30 g
(Svovldioxid)
Madlavningsfløde
1½ dl
(Mælk, Laktose)
Næringsindhold (per portion)
Energi:
691 kcal
Fedt:
10 g
Kulhydrater:
101 g
Protein:
50 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

Sæt ris over i 4 dl vand tilsat ½ tsk salt. Læg låg på, når det koger og kog i 30 min. Sluk og lad trække til resten af retten er færdig.
Hak løg og hvidløg. Skyl peberfrugt, fjern kerner og skær i tern. Skyl spinat. Skær kyllingen i mindre stykker.
Varm lidt olie op i en gryde og tilsæt karry. Steg løg, hvidløg og peberfrugt i ca. 3 min. Kom kyllingen i og steg endnu 2-3 min. til det er gyldent.
Opløs bouillon i 1 dl kogende vand. Kom bouillon og mango i retten og kog yderligere 3 min. Tilsæt fløde og spinat og kog kraftigt 1 min.
Smag til med salt og peber og servér med kogte ris.
Håber maden smager!