Glutenfri
4 dages holdbarhed
Kylling i karry med mango og brune ris
Ny opskrift
Under 40 min
10 Ingredienser
Herlig ret med kylling og karry, masser af dejlige grøntsager og et frisk pift fra den søde mango.
Herlig ret med kylling og karry, masser af dejlige grøntsager og et frisk pift fra den søde mango.
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Æg·
- Mælk·
- Selleri·
- Svovldioxid
Basisvarerne kan indeholde andre allergener
Basisvarer:
- Olie
- Peber
- Salt
Fuldkornsris
200 g
Løg
½ stk
Solo hvidløg
⅓ stk
Rød peber
1 stk
Babyspinat
75 g
Kyllingeinderfilet
300 g
Karry
2 tsk
Hønsebouillon
½ pose
Mango i tern
30 g
Madlavningsfløde
1½ dl
Næringsindhold (per portion)
- Energi:
- 691 kcal
- Fedt:
- 10 g
- Kulhydrater:
- 101 g
- Protein:
- 50 g
Oplysninger om allergener
Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.
Sådan gør du
Sæt ris over i 4 dl vand tilsat ½ tsk salt. Læg låg på, når det koger og kog i 30 min. Sluk og lad trække til resten af retten er færdig.
Hak løg og hvidløg. Skyl peberfrugt, fjern kerner og skær i tern. Skyl spinat. Skær kyllingen i mindre stykker.
Varm lidt olie op i en gryde og tilsæt karry. Steg løg, hvidløg og peberfrugt i ca. 3 min. Kom kyllingen i og steg endnu 2-3 min. til det er gyldent.
Opløs bouillon i 1 dl kogende vand. Kom bouillon og mango i retten og kog yderligere 3 min. Tilsæt fløde og spinat og kog kraftigt 1 min.
Smag til med salt og peber og servér med kogte ris.
Håber maden smager!