Sautéskiver a la Peking med appelsinsalat
25-35
Laktosefri
5 dages holdbarhed

Sautéskiver a la Peking med appelsinsalat

De tynde skiver af svinekamfilet får en skøn smag med hoisin sauce og appelsin. Her serveres de med en frisk appelsinsalat, ris og snittet grønt.

Ingredienser

Allergener
  • Gluten,
  • soja,
  • sesamfrø,
  • hvede

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer

  • Salt
  • Peber
  • Olie

Det skal du bruge

Basmatiris
200 g
Appelsin
2 stk
Hoisinsauce (Gluten, Soja, Sesamfrø, Hvede)
4 spsk
Sesamfrø (Sesamfrø)
1 spsk
Hjertesalat
½ stk
Forårsløg
1 stk
Agurk
½ stk
Sautéskiver af svinefilet
275 g
Ernæringsberegning (pr. portion)
  • Energi 821 kcal
  • Fedt 12 g
  • Kulhydrater 132 g
  • Protein 45 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

  1. Kog ris i 3½ dl vand med lidt salt i 12 min. med låg. Sluk og lad trække under låg til resten af retten er færdig.
  2. Riv skal og pres saft af ½ appelsin. Bland skallen med hoisinsauce i en skål og vend sautéskiverne godt rundt i saucen.
  3. Rist sesamfrø på en tør pande til de begynder at poppe. Tag dem af og tør panden af.
  4. Skyl og snit salat. Skær skrællen af 1 appelsin, så du også får det hvide af. Skær appelsinen i tynde skiver og læg dem oven på salaten.
  5. Bland appelsinsaften med 1 spsk olie og smag til med salt og peber. Hæld over salaten og drys de ristede sesamfrø over.
  6. Skyl og snit forårsløg og skær agurk i tynde stave ca. 5 cm lange.
  7. Varm panden godt op ved høj varme. Lynsteg sautéskiverne 1 min. på hver side. Gem skålen fra kødet og bland saft fra ½ appelsin og ½ dl vand i. Vend godt rundt, så du får resterne af hoisinsaucen med.
  8. Tag kødet af panden og læg dem i et lille fad. Hæld væden fra skålen på panden, skru ned, lad det simre kort under omrøring og hæld det over kødet.
  9. Servér sautéskiverne med appelsinsalat, snittet grønt og ris.