Pasta med pancetta og rucola
15-20
4 dages holdbarhed

Pasta med pancetta og rucola

En herlig og hurtig italiensk ret med pancetta, der er en saltet men ikke røget form for bacon. Retten får masser af velsmag med følgeskab af rucola og goudatern.

Ingredienser

Allergener
  • Laktose,
  • gluten,
  • mælk,
  • hvede

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer

  • Salt
  • Peber

Det skal du bruge

Pasta (Gluten, Hvede)
200 g
Pancetta i tern
130 g
Solo hvidløg
½ stk
Slikærter (sugar snaps)
100 g
Madlavningsfløde (Mælk, Laktose)
1½ dl
Rucola salat
40 g
Goudatern (Mælk, Laktose)
40 g
Ernæringsberegning (pr. portion)
  • Energi 696 kcal
  • Fedt 26 g
  • Kulhydrater 79 g
  • Protein 36 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

  1. Kog pasta i rigeligt letsaltet vand i 9 min.
  2. Steg pancetta på en tør pande til den er gylden. Pil og hak hvidløg fint. Kom hvidløg og ¾ dl vand på panden sammen med pancetta og lad det simre 5 min.
  3. Skyl ærterne og skær dem i stykker på 1½ cm. Tilføj fløde og ærter til pancettaen på panden. Lad det simre yderligere 3 min. og smag til med salt og peber.
  4. Skyl og tør rucola. Vend den i saucen sammen med afdryppet pasta.
  5. Servér straks og drys med goudatern.