Frisk pasta med blomkål og spinat med gorgonzola
20-30
Vegetar
4 dages holdbarhed

Frisk pasta med blomkål og spinat med gorgonzola

En lækker grøn pastaret med stegt blomkål og spinat i cremet gorgonzola sauce. Serveres med lunt brød. Perfekt til en kødfri dag.

Ingredienser

Allergener
  • Laktose,
  • æg,
  • gluten,
  • mælk,
  • svovldioxid,
  • havre,
  • hvede

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer

  • Olie
  • Peber
  • Salt

Det skal du bruge

Blomkål
½ stykke
Forårsløg
2 stk
Babyspinat
75 g
Pinjekerner
1 spsk
Brød (Havre, Hvede)
2 stk
Frisk pasta (Æg, Gluten, Hvede)
250 g
Hvidvin (Svovldioxid)
½ dl
Gorgonzola (Mælk, Laktose)
100 g
Ernæringsberegning (pr. portion)
  • Energi 685 kcal
  • Fedt 21 g
  • Kulhydrater 90 g
  • Protein 34 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

  1. Bring en gryde med rigeligt letsaltet vand i kog.
  2. Skyl blomkål og del i små buketter. Rens og snit forårsløgene i 2 cm skiver på skrå. Skyl og tør spinaten.
  3. Steg blomkål i lidt olie 2 min. Kom forårsløg og pinjekerner ved og steg endnu 2 min. Tilsæt spinat og steg til den falder sammen.
  4. Lun brødet på brødristeren.
  5. Kog pastaen i 3-4 min. efter hvor al dente du ønsker den.
  6. Tilsæt hvidvin og gorgonzola til grøntsagerne og vend det rundt, så osten smelter. Gem evt. lidt af osten og top med den inden servering. Smag til med peber og salt.
  7. Hæld vandet fra pastaen, men gem lidt. Vend pastaen i grønsagerne sammen med nogle skefulde kogevand. Fordel i dybe tallerkener og servér med lunt brød.