Tonkatsu schnitzel på svinekød
35-45
Laktosefri
5 dages holdbarhed

Tonkatsu schnitzel på svinekød

Med spidskålsslaw og ris.

Ingredienser

Allergener
  • Æg,
  • gluten,
  • soja,
  • sesamfrø,
  • svovldioxid,
  • hvede

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer

  • Mel
  • Salt
  • Peber
  • Olie

Det skal du bruge

Basmatiris
200 g
Ingefær
15 g
Spidskål
¼ stk
Mayonnaise (Æg)
1½ spsk
Æbleeddike (Svovldioxid)
½ spsk
Sojasauce (Gluten, Soja, Hvede)
½ spsk
Chiliflager
¼ tsk
Pasteuriseret æg (Æg)
1 bæger
Rasp (Gluten, Hvede)
30 g
Kotelet
2 stk
Lime
½ stk
Teriyaki-sauce (Gluten, Soja, Hvede)
1 spsk
Sesamfrø (Sesamfrø)
1 spsk
Ernæringsberegning (pr. portion)
  • Energi 958 kcal
  • Fedt 41 g
  • Kulhydrater 104 g
  • Protein 45 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

  1. Kog ris i 3½ dl vand med lidt salt i 12 min. med låg. Sluk og lad trække under låg til resten af retten er færdig.  
  2. Slaw: Skræl og riv ingefær fint. Snit spidskål i tynde strimler, gerne på mandolinjern. Kom det i en skål med mayonnaise, æbleeddike, soja, chili flager, ½ tsk sukker, lidt salt og peber.
  3. Tonkatsu schnitzelKom mel, æg og rasp i hver sin skål/tallerken. Bank koteletterne let med hånden og krydr med salt og peber. Vend dem først i mel, dernæst i æg og til sidst i rasp. Varm en stegepande op med lidt olie. Steg dem ca. 3 min. på hver side. til de er faste i kødet.
  4. Skær lime i både. Strø teriyaki sauce og sesamfrø over schnitzlerne og servér med ris, slaw og limebåde til.