Vegetar
4 dages holdbarhed
Grillet portobello-burger med spidskålssalat og pesto
Ny opskrift
Under 30 min
10 Ingredienser
Lækker vegetarret med grillede porto bello svampe på grove burgerboller smurt med grøn pesto og serveret med frisk spidskålssalat med linser.
Lækker vegetarret med grillede porto bello svampe på grove burgerboller smurt med grøn pesto og serveret med frisk spidskålssalat med linser.
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Æg·
- Gluten·
- Mælk·
- Nødder·
- Selleri·
- Svovldioxid·
- Byg·
- Hvede·
- Rug
Basisvarerne kan indeholde andre allergener
Basisvarer:
- Olie
- Peber
- Salt
Grøntsagsbouillon
¾ pose
Belugalinser
75 g
Portobello-svampe
400 g
Burgerbolle
2 stk
Tomat
2 stk
Bredbladet persille
1 drys
Forårsløg
2 stk
Spidskål
⅓ stk
Æbleeddike
1 spsk
Grøn pesto
2 spsk
Næringsindhold (per portion)
- Energi:
- 631 kcal
- Fedt:
- 24 g
- Kulhydrater:
- 77 g
- Protein:
- 28 g
Oplysninger om allergener
Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.
Sådan gør du
Du kan også tilberede på en pande.
Opløs bouillon i 3 dl kogende vand. Skyl linserne i koldt vand, hæld dem sammen med bouillonen i en gryde og kog 18 min. Hæld evt. overskydende væde fra.
Sæt en tung pande ovenpå svampene under stegningen for at trykke dem flade. Krydr med salt og peber.
Del bollerne og rist dem på begge sider på grillen eller en brødrister. Skyl og tør tomat, persille og forårsløg. Tag de yderste blade af spidskålen.
Skær forårsløg i tynde ringe. Skær tomat i smalle både. Fjern stokken og snit spidskål i tynde strimler. Hak persille groft. Bland grøntsagerne sammen i en skål. Vend de færdigkogte linser i.
Bland æbleeddike med 1 spsk olie og krydr med salt og peber. Vend dressingen i salaten.
Smør 1 spsk pesto på hver af bollerne. Læg de grillede svampe på. Fyld evt. lidt salat i burgeren og servér resten af salaten til.
Håber maden smager!