Dahl med kylling, yoghurt og koriander
20-30
4 dages holdbarhed

Dahl med kylling, yoghurt og koriander

Ingredienser

Allergener
  • Laktose,
  • mælk,
  • selleri,
  • havre,
  • hvede

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer

  • Salt
  • Peber
  • Olie

Det skal du bruge

Løg
½ stk
Solo hvidløg
½ stk
Ingefær
15 g
Garam masala
1 tsk
Gurkemeje
1 tsk
Chiliflager
½ tsk
Spidskommen
½ tsk
Tomatpuré
1 spsk
Røde linser
1½ dl
Grøntsagsbouillon (Selleri)
½ pose
Kyllingeinderfilet
300 g
Brød (Havre, Hvede)
2 stk
Koriander
1 drys
Yoghurt naturel (Mælk, Laktose)
½ dl
Ernæringsberegning (pr. portion)
  • Energi 741 kcal
  • Fedt 12 g
  • Kulhydrater 89 g
  • Protein 68 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

  1. Pil og hak løg og hvidløg. Skræl og riv ingefær.
  2. Varm lidt olie i en gryde og steg løg og hvidløg ved svag varme til de er klare. Tilsæt ingefær, garam masala, gurkemeje, chili, spidskommen og rør godt rundt. Tilsæt tomatpuré, linser, bouillon og 3 dl vand. Bring det i kog og lad det koge under låg 15-20 min. Rør jævnlig og tilsæt evt. mere vand, hvis det koger for meget ind. Smag til med salt og peber.
  3. Kylling: Varm imens dahlen koger er stegepande op med lidt olie. Del kyllingeinderfilet i to og steg dem ved høj varme ca. 2 min. på hver side. Krydr salt og peber og vend dem i dahlen, når den er færdig.
  4. Varm brød i en brødrister. Skyl og hak koriander groft.
  5. Servér dahl med yoghurt og lunt brød.