RetNemt kotelet i fad
Glutenfri
5 dages holdbarhed

RetNemt kotelet i fad

3.9 (182)
Under 30 min
7 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Mælk

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer:
  • Olie
  • Peber
  • Salt
Kartofler, små
400 g
Kotelet
2 stk
Champignon
125 g
Forårsløg
2 stk
Røget paprika
1 tsk
Piskefløde
1½ dl
(Mælk, Laktose)
Hakkede tomater
½ dåse
Næringsindhold (per portion)
Energi:
777 kcal
Fedt:
51 g
Kulhydrater:
42 g
Protein:
38 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

Tænd ovnen og varm op til 220°C (Varmluft).
Skyl kartoflerne, læg dem på en bradepande med bagepapir og vend med lidt olie og salt. Sæt dem i ovnen i ca. 20 min. til de er møre.
Rens champignon og forårsløg og skær i skiver. 
Varm en pande med lidt olie op til høj varme og brun koteletterne af. Læg dem på en tallerken, men vask ikke panden.
 Hvis din pande ikke kan tåle at komme i ovnen, så kom det i et ovnfast fad.
Servér små bagte kartofler med koteletter i fad.
Håber maden smager!