Bagel med kylling og karry-coleslaw
20-30
4 dages holdbarhed

Bagel med kylling og karry-coleslaw

Serveret med kål/ananas slaw og ovnbagte kartofler.

Ingredienser

Allergener
  • Laktose,
  • mælk,
  • selleri,
  • sennep,
  • byg,
  • hvede,
  • rug

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer

  • Olie
  • Salt
  • Peber

Det skal du bruge

Kartofler
400 g
Herbes de Provence
1½ tsk
Pulled chicken (Selleri, Sennep)
275 ca-g
Ananas i tern
70 g
Coleslaw-blanding
75 g
Karry
1 tsk
Græsk yoghurt (Mælk, Laktose)
½ dl
Chili/cheddar-bagel (Mælk, Byg, Hvede, Rug, Laktose)
2 stk
Ketchup
1 pose
Ernæringsberegning (pr. portion)
  • Energi 881 kcal
  • Fedt 23 g
  • Kulhydrater 120 g
  • Protein 49 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

  1. Tænd ovnen og varm op til 225°C (Varmluft).
  2. Kartofler: Del kartoflerne i halve og vend dem med olie, herbes de Provence, salt og peber. Kom dem på en bageplade med bagepapir. Bag dem i 15-20 min. til det er møre og sprøde. Vend i dem undervejs.
  3. Kylling: Varm kyllingen i en gryde eller kom den i et fad og varm den 10 min i ovnen.
  4. Karry-coleslawDræn ananasen og bland med kålen i en skål. Tilsæt karry og yoghurt. Smag til med salt og peber.
  5. Del brødene og varm dem i ovnen ca. 2-3 min.
  6. Fyld bagelen med kylling og karry-slaw. Servér de ovnbagte kartofler med ketchup til.