4 dages holdbarhed
Bagel med kylling og karry-coleslaw
3.85 (119)
Under 30 min
9 Ingredienser
Serveret med kål/ananas slaw og ovnbagte kartofler.
Serveret med kål/ananas slaw og ovnbagte kartofler.
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Gluten·
- Mælk·
- Selleri·
- Sennep·
- Hvede
Basisvarerne kan indeholde andre allergener
Basisvarer:
- Olie
- Peber
- Salt
Kartofler, små
400 g
Herbes de Provence
1½ tsk
Pulled chicken
275 ca-g
Ananas i tern
70 g
Coleslaw-blanding
75 g
Karry
1 tsk
Græsk yoghurt
½ dl
Chili/cheddar-bagel
2 stk
Ketchup
1 pose
Næringsindhold (per portion)
- Energi:
- 881 kcal
- Fedt:
- 23 g
- Kulhydrater:
- 120 g
- Protein:
- 49 g
Oplysninger om allergener
Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.
Sådan gør du
Tænd ovnen og varm op til 225°C (Varmluft).
Del kartoflerne i halve og vend dem med olie, herbes de Provence, salt og peber. Kom dem på en bageplade med bagepapir. Bag dem i 15-20 min. til det er møre og sprøde. Vend i dem undervejs.
Varm kyllingen i en gryde eller kom den i et fad og varm den 10 min i ovnen.
Dræn ananasen og bland med kålen i en skål. Tilsæt karry og yoghurt. Smag til med salt og peber.
Del brødene og varm dem i ovnen ca. 2-3 min.
Fyld bagelen med kylling og karry-slaw. Servér de ovnbagte kartofler med ketchup til.
Håber maden smager!