Pita med kylling og haydari
15-20
4 dages holdbarhed

Pita med kylling og haydari

Krydret kylling med haydari-dressing lavet på salatost, yoghurt og ajvar. Serveret i pitabrød med salat og grønt.

Ingredienser

Allergener
  • Laktose,
  • gluten,
  • mælk,
  • hvede

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer

  • Salt
  • Peber
  • Olie

Det skal du bruge

Salatost i kryddermarinade (Mælk, Laktose)
50 g
Tomat
1 stk
Kyllingebryst
280 g
Hjertesalat
1 stk
Ajvar
75 g
Yoghurt naturel (Mælk, Laktose)
1 dl
Majskerner
140 g
Ras el hanout
½ spsk
Pitabrød (Gluten, Hvede)
2 stk
Ernæringsberegning (pr. portion)
  • Energi 668 kcal
  • Fedt 17 g
  • Kulhydrater 75 g
  • Protein 53 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

  1. Tænd ovnen og varm op til 200°C (Varmluft).
  2. Haydari: Bland ostetern og 1 spsk af lagen (hæld resten fra) med ajvar og yoghurt i en skål. Blend det med en stavblender og smag til med salt og peber.
  3. Skær kyllingen i tynde strimler. Varm en stegepande op med lidt olie ved høj varme og steg kyllingen 3-5 min. til den får lidt farve. Tilsæt ras el hanout og rør godt rundt. Smag til med salt og peber og sæt til side.
  4. Salat: Skyl salaten (brug gerne en salatslynge) og skær i strimler. Skær tomat i tern. Dræn majs. Bland det hele sammen.
  5. Varm pitabrødene i ovnen 3-5 min.
  6. Fyld pitabrødene med kylling og salat og top med haydari-dressing.