Hakkebøf med avocado-salsa og bulgur
Laktosefri
4 dages holdbarhed

Hakkebøf med avocado-salsa og bulgur

4.03 (205)
Under 35 min
7 Ingredienser
Hakkebøffen er en god klassiker, her med nye friske limetoner og mildt avocado-tilbehør sammen med den kogte bulgur. En god og overraskende smagfuld kombination.

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Gluten
    ·
  • Hvede

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer:
  • Olie
  • Peber
  • Salt
Bulgur
175 g
(Gluten, Hvede)
Hakket oksekød
300 g
Lime
½ stk
Tomat
2 stk
Avocado
1 stk
Mynte, frisk
¾ pk
Salatmix Napolitana
40 g
Næringsindhold (per portion)
Energi:
724 kcal
Fedt:
34 g
Kulhydrater:
61 g
Protein:
44 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

Tænd grillen, hvis du ønsker at tilberede retten på grill.
Kog bulgur i 3½ dl letsaltet vand i 12 min. under låg. Sluk og lad stå på eftervarmen til resten af retten er klar. Riv limeskal og tilsæt sammen med 1 spsk olie til bulguren og vend rundt med en gaffel, så kornene løsnes.
Du kan også stege bøfferne på en pande med samme stegetid.
Skyl tomater. Del avocadoen i halve og fjern sten og skræl. Skær avocado og tomat i små bitte tern. Vend avocado og tomat forsigtigt sammen i en skål. Skyl og hak mynte og vend det i. Dryp saft fra lime over og smag til med salt og peber. Skyl salat.
 Du kan også blande salsaen med bulguren inden servering og servere til.
Håber maden smager!