Hakkebøf med avocado-salsa og bulgur
25-35
Laktosefri
4 dages holdbarhed

Hakkebøf med avocado-salsa og bulgur

Hakkebøffen er en god klassiker, her med nye friske limetoner og mildt avocado-tilbehør sammen med den kogte bulgur. En god og overraskende smagfuld kombination.

Ingredienser

Allergener
  • Gluten,
  • hvede

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer

  • Olie
  • Salt
  • Peber

Det skal du bruge

Bulgur (Gluten, Hvede)
175 g
Hakket oksekød
300 g
Lime
½ stk
Tomat
2 stk
Avocado
1 stk
Mynte, frisk
¾ pakke
Salatmix Napolitana
40 g
Ernæringsberegning (pr. portion)
  • Energi 724 kcal
  • Fedt 34 g
  • Kulhydrater 61 g
  • Protein 44 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

  1. Tænd grillen, hvis du ønsker at tilberede retten på grill.
  2. Kog bulgur i 3½ dl letsaltet vand i 12 min. under låg. Sluk og lad stå på eftervarmen til resten af retten er klar. Riv limeskal og tilsæt sammen med 1 spsk olie til bulguren og vend rundt med en gaffel, så kornene løsnes.
  3. Form kødet til 2 (3)* bøffer ca 1½ cm tykke, pensl med lidt olie og brun hurtigt på begge sider ved direkte varme. Flyt til indirekte og steg dem ca. 12 min. i alt, vend undervejs. Krydr med salt og peber TIP: Du kan også stege bøfferne på en pande med samme stegetid.
  4. Avocado-salsa: Skyl tomater. Del avocadoen i halve og fjern sten og skræl. Skær avocado og tomat i små bitte tern. Vend avocado og tomat forsigtigt sammen i en skål. Skyl og hak mynte og vend det i. Dryp saft fra lime over og smag til med salt og peber. Skyl salat.
  5. Servér bøffen på skyllet salat med avocadosalsa og bulgur til TIP: Du kan også blande salsaen med bulguren inden servering og servere til.