Steaksandwich med gulerodsfritter
4 dages holdbarhed

Steaksandwich med gulerodsfritter

Ny opskrift
Under 30 min
7 Ingredienser
Anderledes måde at servere tyksteg på, her i tynde skiver som en steaksandwich i en grov bolle med salat og dijonnaise. Serveret med hurtige, sprøde gulerodsfritter. Et hit for hele familien!

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Æg
    ·
  • Mælk
    ·
  • Sennep
    ·
  • Svovldioxid
    ·
  • Byg
    ·
  • Hvede
    ·
  • Rug

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer:
  • Peber
  • Salt
  • Smør
Oksetykstegsfilet i tynde skiver
300 g
Salatmix Toscana
100 g
Gulerod
3 stk
Burgerbolle
2 stk
(Æg, Mælk, Byg, Hvede, Rug, Laktose)
Drueagurk
2 stk
(Sennep)
Mayonnaise
2 spsk
(Æg)
Sennep
½ spsk
(Sennep, Svovldioxid)
Næringsindhold (per portion)
Energi:
629 kcal
Fedt:
24 g
Kulhydrater:
59 g
Protein:
45 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

 Du kan også tilberede på en pande. Krydr kødet med salt og peber.
Brun kødet på direkte varme på begge sider. Steg derefter videre ved middel varme 2-3 min på hver side afhængig af tykkelsen.
Tag kødet af grillen og stil det til side til resten er klar. Har du stegt på en pande, så gem den til senere brug uden at vaske den af.
 Du kan også servere gulerodsstavene rå.
Flæk bollerne og rist på grillen eller brødrister på begge sider.
Skær drueagurkerne i tynde skiver på langs. Skyl og tør salaten. Bland 2 spsk mayonnaise med ½ spsk sennep til dressing
Smør bollerne med dressing, læg salat på underdelen og fordel skiver af kød på salaten. Top med skiver af drueagurk og luk med den anden halvdel af bollen. Servér med gulerodsfritter.
Håber maden smager!