Middelhavsbagt fisk
Laktosefri
5 dages holdbarhed

Middelhavsbagt fisk

Ny opskrift
Under 30 min
10 Ingredienser
Så kan det ikke blive meget nemmere at lave en fiskeret - hele fiskeretten bages i ét fad - minimal opvask maksimal smag

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Gluten
    ·
  • Fisk
    ·
  • Hvede

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer:
  • Olivenolie
  • Salt
Bulgur
175 g
(Gluten, Hvede)
Cherrytomater
125 g
Rødløg
½ stk
Solo hvidløg
½ stk
Citron
½ stk
Kapers
½ glas
Oliven
50 g
Oregano
1 tsk
Mørksejfilet (har været frosset)
2 stk
(Fisk)
Bredbladet persille
1 drys
Næringsindhold (per portion)
Energi:
571 kcal
Fedt:
16 g
Kulhydrater:
65 g
Protein:
42 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

Tænd ovnen og varm op til 200°C (Varmluft).
Kog bulgur i 3½ dl vand med lidt salt i ca. 12 min. under låg. Sluk og lad dem trække mens du laver resten af retten.
Skyl tomater og skær i halve. Pil rødløg og skær i tynde skiver. Pil og hak hvidløg fint. Skyl citron og riv skallen fint.
Kom lidt olivenolie i et ovnfast fad og tilføj tomater, løg, hvidløg, kapers, oliven, citronskal og oregano. Bland det godt rundt.
Læg fisken ovenpå grøntsagerne i fadet. Dryp med olivenolie og krydr med salt. Bag det i ovnen ca. 10 min. til fisken er gennemstegt.
Hak persille groft. Servér fisken med bulgur og et drys persille.
Håber maden smager!