Vegetar
Laktosefri
5 dages holdbarhed
Kidneybønner i karry med cashewnødder og mango
4.11 (76)
Under 30 min
16 Ingredienser
Dejlig krydret ret med bælgfrugter, bulgur og sprød salat - og så er den hurtig at lave.
Dejlig krydret ret med bælgfrugter, bulgur og sprød salat - og så er den hurtig at lave.
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Gluten·
- Krebsdyr·
- Nødder·
- Selleri·
- Svovldioxid·
- Hvede
Basisvarerne kan indeholde andre allergener
Basisvarer:
- Olie
- Peber
- Salt
Løg
½ stk
Solo hvidløg
½ stk
Salte cashewnødder
23 g
Kidneybønner
½ dåse
Kikærter
½ dåse
Mango i tern
30 g
Bulgur
175 g
Karrypasta
¼ tsk
Cherrytomater
½ dåse
Kokosmælk
2 dl
Grøntsagsbouillon
½ pose
Lime
½ stk
Chiliflager
¼ tsk
Hjertesalat
1 stk
Hvidvinseddike
½ spsk
Koriander
1 drys
Næringsindhold (per portion)
- Energi:
- 966 kcal
- Fedt:
- 42 g
- Kulhydrater:
- 113 g
- Protein:
- 34 g
Oplysninger om allergener
Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.
Sådan gør du
Pil og hak løg og hvidløg fint. Hak cashewnødder groft. Hæld lagen fra bønner og kikærter og skyl dem.
Kog bulgur i 3½ dl letsaltet vand i ca. 10 min. under låg.
Kom lidt olie i en gryde og steg løg og hvidløg i 2-3 min. til de er blanke. Tilsæt karry det sidste ½ min.
Tilsæt tomater, kikærter, kidneybønner, kokosmælk, ½ dl vand, bouillon og halvdelen af cashewnødderne. Lad det småkoge 4-5 min.
Skyl limefrugten og riv skallen fint. Tilsæt skal og saft af ½ lime til retten. Kog videre i 2-3 min. Tilsæt mango og smag til med lidt chili og salt.
Skyl salaten og bræk den i mindre stykker. I en skål blandes vineddike med 1 spsk olie, lidt chiliflager, salt og peber og vendes sammen med salaten.
Skyl og hak koriander groft og bland den med resten af cashewnødderne og drys det over retten. Servér med bulgur og salat.
Håber maden smager!