4 dages holdbarhed
Salat med røget kyllingebryst og italiensk focaccia
Ny opskrift
Under 20 min
9 Ingredienser
Skøn og frisk letrøget kyllingesalat, der smager af forår og sommer. Serveres med lækkert lunt italiensk focaccia brød. Det smager helt enkelt fantastisk - og det bliver ikke nemmere.
Skøn og frisk letrøget kyllingesalat, der smager af forår og sommer. Serveres med lækkert lunt italiensk focaccia brød. Det smager helt enkelt fantastisk - og det bliver ikke nemmere.
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Gluten·
- Mælk·
- Sennep·
- Svovldioxid·
- Hvede
Basisvarerne kan indeholde andre allergener
Basisvarer:
- Olie
- Peber
- Salt
Porre
1 stk
Røget kyllingebryst
200 g
Creme fraiche
2 spsk
Dijon sennep
1 tsk
Foccacia brød
1 stk
Radiser
75 g
Nordisk salatmix
100 g
Revet gulerod
100 g
Spirer
30 g
Næringsindhold (per portion)
- Energi:
- 482 kcal
- Fedt:
- 10 g
- Kulhydrater:
- 61 g
- Protein:
- 36 g
Oplysninger om allergener
Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.
Sådan gør du
Tænd ovnen og varm op til 200°C (Varmluft). Du kan også varme brød på brødrister, så skal du ikke tænde ovnen.
Skyl porre og skær i tynde ringe. Skær kyllingen i mundrette stykker. Varm lidt olie på en pande og steg porre og kylling ca. 5 min.
Bland creme frisk og sennep og smag til med salt og peber.
Lun brødet i ovnen eller på brødristeren 5-6 min. Skyl radiser og snit i tynde skiver.
Bland salat, kylling, porre, revet gulerod og radiser med dressingen og pynt med spirer. Skær brødet i tykke skiver og servér til salaten.
Håber maden smager!