Chili-cheddar bagel med pulled chicken og coleslaw
15-20
4 dages holdbarhed

Chili-cheddar bagel med pulled chicken og coleslaw

Her får du masser af velsmag i en klassiker med et twist- vi har skiftet pork ud med chicken men du får den stadig med coleslaw i den lækre chili-chedder bagel. Serveres med en let salat.

Ingredienser

Allergener
  • Laktose,
  • mælk,
  • selleri,
  • sennep,
  • byg,
  • hvede,
  • rug

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer

  • Salt
  • Peber
  • Olie

Det skal du bruge

Pulled chicken (Selleri, Sennep)
275 ca-g
Creme fraiche (Mælk, Laktose)
1 dl
Sød chilisauce
2 spsk
Coleslaw-blanding
150 g
Salatmix Toscana
100 g
Æble
1 stk
Chili/cheddar-bagel (Mælk, Byg, Hvede, Rug, Laktose)
2 stk
Ernæringsberegning (pr. portion)
  • Energi 812 kcal
  • Fedt 25 g
  • Kulhydrater 100 g
  • Protein 47 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

  1. Tænd ovnen på 220 grader varmluft.
  2. Hæld kylling med væde i et lille ovnfast fad og dæk med stanniol. Sæt fadet i ovnen med det samme. Når ovnen er varm varmes det yderligere 10 min.
  3. Bland creme frisk og sød chilisauce med coleslaw-blandingen. Vend godt rundt og smag til med salt og peber.
  4. Skyl og tør salat. Skyl æble og del i kvarte, fjern kernehus og skær i helt tynde skiver. Bland æble med salaten og dryp med lidt olie.
  5. Halvér bagels og varm dem med kødet i ovnen de sidste 4-5 min.
  6. Tag bagels og kylling ud. Pil kødet fra hinanden med 2 gafler. Læg nogle skefulde coleslaw på den nederste del af hver bagel, fordel kyllingekød ovenpå, læg bageltoppen på og pres let sammen. Servér med salat.