Rissalat med tun og grønt
Laktosefri
Glutenfri
5 dages holdbarhed

Rissalat med tun og grønt

3.95 (102)
Under 40 min
12 Ingredienser
Insalata di riso. Italiensk rissalat med tun, oliven, forårsløg og basilikum.

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Æg
    ·
  • Fisk
    ·
  • Svovldioxid

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer:
  • Olivenolie
  • Peber
  • Salt
Fuldkornsris
200 g
Rødløg
½ stk
Tomat
1 stk
Rød peber
½ stk
Forårsløg
1 stk
Tun i vand
1 dåse
(Fisk)
Hvidvinseddike
1 spsk
(Svovldioxid)
Citron
½ stk
Dild
1 drys
Basilikum
1 drys
Aioli
50 pose
(Æg)
Oliven
50 g
Næringsindhold (per portion)
Energi:
864 kcal
Fedt:
43 g
Kulhydrater:
86 g
Protein:
33 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

Sæt ris over i 4 dl vand med lidt salt. Kog med låg i 30 min. Sluk og lad trække. Skyl risene i koldt vand til de er kølet af. Kom dem i en sigte og lad dryppe godt af.
 Pil rødløg og hak det fint. Skær tomat i tern. Rens peberfrugt og skær i tern. Skær forårsløg i tynde skiver. Kom det hele i en skål med oliven og bland med risene.
Kom tun i en sigte og dræn det for vand. Riv det i mindre stykker og bland i rissalaten.
 Bland 1½ spsk olivenolie med hvidvinseddike og fintrevet citronskal. Smag til med lidt salt og peber og hæld i salaten.
Hak dild fint. Riv basilikum i mindre stykker. Vend begge dele i salaten.
Skær citron i kvarte og servér med rissalaten. Tegn med aioli henover salaten.
Håber maden smager!