Fried rice med oksekød
25-35
Laktosefri
5 dages holdbarhed

Fried rice med oksekød

Stegte ris med okse, løg, forårsløg og gulerødder, tilsmagt soja og østerssauce.

Ingredienser

Allergener
  • Æg,
  • gluten,
  • soja,
  • sesamfrø,
  • bløddyr,
  • hvede

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer

  • Olie
  • Salt
  • Peber

Det skal du bruge

Basmatiris
200 g
Gulerod
2 stk
Løg
½ stk
Forårsløg
2 stk
Solo hvidløg
½ stk
Æg (Æg)
2 stk
Hakket oksekød
300 g
Sojasauce (Gluten, Soja, Hvede)
2 spsk
Østerssauce (Gluten, Soja, Bløddyr, Hvede)
½ spsk
Sesamolie (Soja, Sesamfrø)
1 tsk
Peanuts
15 g
Ernæringsberegning (pr. portion)
  • Energi 867 kcal
  • Fedt 30 g
  • Kulhydrater 98 g
  • Protein 51 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

  1. Ris: Kog ris i 3½ dl vand med lidt salt i 12 min. med låg. Sluk og lad trække under låg i 8 min. Læg herefter risene på en bageplade og fordel dem så tyndt som muligt. Stil pladen udenfor eller et andet koldt sted de kan dampe af.
  2. Grønt: Skræl gulerødder og skær i tern. Pil og hak løg. Skyl forårsløg og skær i tynde skiver. Pil og pres hvidløg.
  3. Æg: Varm en wok eller en stor stegepande med lidt olie. Pisk æggene sammen med lidt salt og peber. Steg det til røræg i 1-2 min. og sæt til side.
  4. Kød: Steg kødet på samme pande/wok i ca. 5 min under omrøring. Sæt til side.
  5. Steg: Varm lidt olie op i wokken/panden. Kom gulerødder, løg og hvidløg i og steg det i 3 min. Kom de afkøletd ris ved og steg videre i 3 min. under omrøring, de må gerne tage lidt farve. Tilsæt æg, forårsløg, kød, soja, østerssauce og sesamolie. Steg videre i 2 min. og rør godt rundt. Smag til med salt og peber.
  6. Servér: Anret de stegte ris i skåle og drys med peanuts.