Fajitalaks med chipotle-dressing, stegte tomater og spinatkartofler
15-25
Glutenfri
4 dages holdbarhed

Fajitalaks med chipotle-dressing, stegte tomater og spinatkartofler

Spændende og anderledes mexicansk inspireret fajitalaks serveret med en lækker spicy chipotledressing, stegte tomater og spinatkartofler. Den smager simpelthen forrygende!

Ingredienser

Allergener
  • Laktose,
  • fisk,
  • soja,
  • mælk,
  • selleri

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer

  • Salt
  • Peber

Det skal du bruge

Kartofler
400 g
Babyspinat
50 g
Cherrytomater
125 g
Laksefilet u. skind (har været frosset) (Fisk)
2 stk
Mexico mix-krydderi (Selleri)
2 tsk
Æble
¾ stk
Yoghurt naturel (Mælk, Laktose)
2 spsk
Chipotle-sauce (Soja)
½ spsk
Ernæringsberegning (pr. portion)
  • Energi 512 kcal
  • Fedt 24 g
  • Kulhydrater 42 g
  • Protein 33 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

Tip fra kokken:

Opbevar fisk ved 2°C. For den bedste smagsoplevelse anbefaler vi, at retten spises som en af de første.

  1. Tænd ovnen og varm op til 175°C (Varmluft).
  2. Kog kartoflerne i letsaltet vand, der netop dækker i ca. 15 min.
  3. Skyl spinat og tomater. Læg tomaterne på en bageplade med bagepapir og sæt dem i ovnen.
  4. Krydr laksen på alle sider med Mexico mix. Steg i ovnen sammen med tomaterne i ca. 10 min.
  5. Skyl æble og riv det groft. Bland med yoghurt og chipotle. Smag til med salt og peber.
  6. Vend spinaten med de kogte kartofler og servér med laks, bagte tomater og chipotledressing.