Gratineret fisk i fad med gnocchi
25-35
4 dages holdbarhed

Gratineret fisk i fad med gnocchi

En rigtig børnevenlig og nem ret med fisk, som de større børn sagtens selv kan lave. Fiskefadet serveres med stegte gnocchi.

Ingredienser

Allergener
  • Laktose,
  • gluten,
  • fisk,
  • mælk,
  • svovldioxid,
  • hvede

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer

  • Salt
  • Peber
  • Olie

Det skal du bruge

Babyspinat
100 g
Hakkede tomater
¾ dåse
Mørksejfilet (har været frosset) (Fisk)
2 stk
Mornaysauce (Mælk, Laktose)
2 dl
Rasp (Gluten, Hvede)
4 spsk
Gnocchi (Gluten, Svovldioxid, Hvede)
350 g
Bredbladet persille
1 drys
Ernæringsberegning (pr. portion)
  • Energi 601 kcal
  • Fedt 10 g
  • Kulhydrater 83 g
  • Protein 44 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

Tip fra kokken:

Opbevar fisk ved 2°C. For den bedste smagsoplevelse anbefaler vi, at retten spises som en af de første.

  1. Tænd ovnen og varm op til 225°C.
  2. Gratineret fisk: Skyl spinat og fordel den i et smurt ovnfast fad. Hæld hakkede tomater over spinaten. Skær fisken i mindre stykker og fordel den ovenpå spinatblandingen. Krydr med salt og peber. Fordel mornaysauce over fisken og drys med et godt lag rasp. Sæt fadet i ovnen og bag ca. 20 min.
  3. Gnocchi: Rist imens gnocchi på en varm pande i lidt olie ca. 10-12 min. så de bliver sprøde og får lidt farve. Skyl og hak persillen groft.
  4. Pynt fisken med persille og servér med stegte gnocchi.