Spelt con carne
30-40
5 dages holdbarhed

Spelt con carne

Ingredienser

Allergener
  • Laktose,
  • gluten,
  • mælk,
  • selleri,
  • spelt hvede

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer

  • Salt
  • Peber
  • Olie

Det skal du bruge

Løg
1 stk
Solo hvidløg
½ stk
Rød peber
1 stk
Hakket oksekød
300 g
Hakkede tomater
½ dåse
Grøntsagsbouillon (Selleri)
½ pose
Perlespelt (Gluten, Spelt hvede)
170 g
Mexico mix-krydderi (Selleri)
2 spsk
Chilibønner
1 dåse
Koriander
1 drys
Creme fraiche (Mælk, Laktose)
1 dl
Ernæringsberegning (pr. portion)
  • Energi 877 kcal
  • Fedt 25 g
  • Kulhydrater 104 g
  • Protein 58 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

  1. Pil løg og hvidløg og hak det groft. Fjern kerner og frøvæge fra peberfrugt og skær i tern.
  2. Varm en gryde op med lidt olie. Steg løg, hvidløg og peberfrugt i 2 min. Kom kødet i og steg videre et par min. under omrøring.
  3. Tilsæt tomat, bouillon, perlespelt, 4 dl vand, mexi-krydderi, salt og peber. Kog det under låg i ca. 25 min. til spelten er mør.
  4. Tilsæt chilibønner med lage og kog med i 3 min. 
  5. Hak koriander groft. Drys med koriander og servér med en klat creme frisk på.