Quick kylling i kokos og karry
Glutenfri
5 dages holdbarhed

Quick kylling i kokos og karry

Ny opskrift
Under 30 min
4 Ingredienser
Karrykylling i kokosmælk med wokgrønt leveres færdigt. Mens du varmer kyllingen koges risene og blandes med forårsløg. Lækker mad på ingen tid.

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer:
  • Salt
Basmatiris
200 g
Forårsløg
2 stk
Kylling i kokos og karry
500 g
(Laktose)
Hakkede peanuts
30 pose
Næringsindhold (per portion)
Energi:
812 kcal
Fedt:
31 g
Kulhydrater:
91 g
Protein:
43 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

Kog ris i 3½ dl vand med lidt salt i 12 min. med låg. Sluk og lad trække under låg til resten af retten er færdig.
Hvis du ønsker mildere løgsmag kan du lade dem koge med i de sidste 2 min. af risenes kogetid.
Varm kylling i kokos og karry op i en gryde under omrøring og lad det simre 10 min. Drys med peanuts og servér med ris.
Håber maden smager!