Risotto med svampe og spinat
30-40
Vegetar
4 dages holdbarhed

Risotto med svampe og spinat

Spis italiensk med en lækker og nem vegetarisk risotto med masser af god smag fra både svampe, spinat og Grana Padano. Serveres med brød

Ingredienser

Allergener
  • Laktose,
  • æg,
  • mælk,
  • selleri,
  • svovldioxid,
  • havre,
  • hvede

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer

  • Olie
  • Peber

Det skal du bruge

Skalotteløg
1 stk
Solo hvidløg
⅔ stk
Grøntsagsbouillon (Selleri)
1 pose
Risottoris
180 g
Hvidvin (Svovldioxid)
¾ dl
Markchampignon
250 g
Babyspinat
75 g
Brød (Havre, Hvede)
2 stk
Grana Padano (Æg, Mælk, Laktose)
50 g
Citron
½ stk
Ernæringsberegning (pr. portion)
  • Energi 764 kcal
  • Fedt 17 g
  • Kulhydrater 124 g
  • Protein 30 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

  1. Pil løg og hvidløg og hak fint. Opløs bouillon i 5½ dl kogende vand.
  2. Svits løg og hvidløg i lidt olie i en stor gryde ved medium varme 1-2 min. Tilsæt ris og vend godt rundt. Tilfør hvidvin og lad det koge ind.
  3. Hæld bouillonen i risene lidt ad gangen, så det lige dækker. Lad det koge ind ved medium varme ca. 20 min. så væden opsuges.
  4. Rens svampene og skær i skiver. Steg dem på en stor pande i lidt olie 5-6 min.
  5. Skyl og tør spinat. Tjek om risene er ved at være færdige. De skal stadig have lidt bid. Tilsæt de ristede svampe til risene og vend godt rundt. Tilsæt mere bouillon eller kogende vand, hvis risottoen bliver for tyk.
  6. Lun brødene på brødristeren. Riv osten.
  7. Kom spinaten i risottoen og vend rundt til den falder sammen. Rør til sidst revet ost i og riv citronskal over.
  8. Servér risottoen rygende varm med et pift peber og lunt brød.