Linseragout med fettucine og Grana Padano
Vegetar
5 dages holdbarhed

Linseragout med fettucine og Grana Padano

4.27 (132)
Under 35 min
16 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Æg
    ·
  • Gluten
    ·
  • Soja
    ·
  • Mælk
    ·
  • Selleri
    ·
  • Svovldioxid
    ·
  • Hvede

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer:
  • Olivenolie
  • Peber
  • Salt
  • Sukker
Solo hvidløg
½ stk
Gulerod
2 stk
Tomat
1 stk
Rosmarin
½ tsk
Timian
½ tsk
Sambal oelek
¼ tsk
Rød balsamico
½ spsk
(Svovldioxid)
Sojasauce
½ spsk
(Gluten, Soja, Hvede)
Belugalinser
60 g
(Gluten, Hvede)
Tomatpuré
1 spsk
Hakkede tomater
½ dåse
Piskefløde
½ dl
(Mælk, Laktose)
Grøntsagsbouillon
½ pose
(Selleri)
Frisk pasta
200 g
(Æg, Gluten, Hvede)
Grana Padano
25 g
(Æg, Mælk, Laktose)
Bredbladet persille
1 drys
Næringsindhold (per portion)
Energi:
600 kcal
Fedt:
18 g
Kulhydrater:
81 g
Protein:
28 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

Hak hvidløg fint. Skræl gulerødder og skær i tern. Skær tomat i tern.
 Kom lidt olivenolie i en gryde. Tilsæt hvidløg, gulerod, tomat, ½ tsk sukker, rosmarin, timian, salt og sambal oelek (kan udelades, hvis ikke man ønsker en stærk ret). Steg det i 1-2 min.
 Tilsæt evt. lidt mere vand, hvis det er ved at koge tørt. Smag til med salt og peber.
Kog fettucine i rigeligt letsaltet vand i ca. 3 min.
Riv osten på et rivejern. Hak persille og vend halvdelen i linseragout'en.
Sigt pasta og vend den i ragout'en. Drys med revet grana og resten af persillen.
Håber maden smager!