Fiskesuppe med appelsin, fennikel og aioli
Laktosefri
4 dages holdbarhed

Fiskesuppe med appelsin, fennikel og aioli

Ny opskrift
Under 40 min
16 Ingredienser
Fiskesuppe med tomat, fennikel, appelsin og timian. Serveret med brød og aioli.

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Æg
    ·
  • Fisk
    ·
  • Selleri
    ·
  • Svovldioxid
    ·
  • Havre
    ·
  • Hvede

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer:
  • Olie
  • Peber
  • Salt
Kartofler, små
400 g
Gulerod
150 g
Fennikel
½ stk
Løg
½ stk
Citron
½ stk
Torskefilet (har været frosset)
2 stk
(Fisk)
Solo hvidløg
½ stk
Grøntsagsbouillon
½ pose
(Selleri)
Hakkede tomater
½ dåse
Tomatpuré
1 spsk
Timian, frisk
1 drys
Honning
1 tsk
Hvidvinseddike
½ tsk
(Svovldioxid)
Appelsin
1 stk
Brød
2 stk
(Havre, Hvede)
Aioli
50 pose
(Æg)
Næringsindhold (per portion)
Energi:
877 kcal
Fedt:
27 g
Kulhydrater:
111 g
Protein:
47 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

Kog kartofler i letsaltet vand ca. 20 min. til de er møre og slipper, når du stikker i dem.
Skræl imens gulerødder og skær i skiver sammen med fennikel. Skræl løg og hak fint. Riv citronskal så fint som muligt og pres saften af halvdelen. Skær fisken i mindre bidder ca. 3x3 cm. Krydr dem med salt og peber.
Varm en gryde op med lidt olie. Steg fennikel, løg, gulerødder og presset hvidløg i ca. 3 min. Tilsæt hakket tomat, 2 dl vand, bouillon, tomatpuré, timian og honning. Kog stille og roligt under låg i ca. 8 min.
Læg fiskestykkerne i gryden sammen med citronskal og -saft og rør forsigtigt rundt. Kog videre i 3-4 min. til fisken er tilberedt. Smag til med salt og lidt appelsinsaft.
Varm brødene et par min. på brødristeren.
Skær resten af citronen i både. Servér fiskesuppen med kartofler, aioli og citronbåde.
Håber maden smager!