Middelhavsbagte fiskeruller
20-30
Laktosefri
2 dages holdbarhed

Middelhavsbagte fiskeruller

Så kan det ikke blive meget nemmere at lave en fiskeret - hele fiskeretten bages i ét fad - minimal opvask maksimal smag

Ingredienser

Allergener
  • Gluten,
  • fisk,
  • hvede

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer

  • Olivenolie
  • Salt

Det skal du bruge

Cherrytomater
125 g
Rødløg
½ stk
Solo hvidløg
½ stk
Oliven
50 g
Kapers
20 g
Bredbladet persille
1 drys
Oregano
1 tsk
Citron
½ stk
Isingfilet (Fisk)
275 g
Bulgur (Gluten, Hvede)
175 g
Ernæringsberegning (pr. portion)
  • Energi 548 kcal
  • Fedt 15 g
  • Kulhydrater 65 g
  • Protein 37 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

  1. Tænd ovnen og varm op til 200°C (Varmluft).
  2. Kog bulgur i 3½ dl vand med lidt salt i ca. 12 min. under låg. Sluk og lad dem trække mens du laver resten af retten.
  3. Skyl tomater og skær i halve. Pil rødløg og skær i tynde skiver. Pil og hak hvidløg fint. Skyl citron og riv skallen fint.
  4. Kom lidt olivenolie i et ovnfast fad og tilføj tomater, løg, hvidløg, kapers, oliven, citronskal og oregano. Bland det godt rundt.
  5. Rul fisken som små "roulader" så indersiden vender udad. Læg dem ovenpå grøntsagerne i fadet. Dryp med olivenolie og krydr med salt. Bag det i ovnen ca. 10 min. til fisken er færdig.
  6. Hak persille groft.
  7. Servér fiskerullerne med bulgur og persille drysset over.