Laktosefri
2 dages holdbarhed
Middelhavsbagte fiskeruller
Ny opskrift
Under 30 min
10 Ingredienser
Så kan det ikke blive meget nemmere at lave en fiskeret - hele fiskeretten bages i ét fad - minimal opvask maksimal smag
Så kan det ikke blive meget nemmere at lave en fiskeret - hele fiskeretten bages i ét fad - minimal opvask maksimal smag
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Gluten·
- Fisk·
- Hvede
Basisvarerne kan indeholde andre allergener
Basisvarer:
- Olivenolie
- Salt
Cherrytomater
125 g
Rødløg
½ stk
Solo hvidløg
½ stk
Oliven
50 g
Kapers
20 g
Bredbladet persille
1 drys
Oregano
1 tsk
Citron
½ stk
Isingfilet
275 g
Bulgur
175 g
Næringsindhold (per portion)
- Energi:
- 548 kcal
- Fedt:
- 15 g
- Kulhydrater:
- 65 g
- Protein:
- 37 g
Oplysninger om allergener
Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.
Sådan gør du
Tænd ovnen og varm op til 200°C (Varmluft).
Kog bulgur i 3½ dl vand med lidt salt i ca. 12 min. under låg. Sluk og lad dem trække mens du laver resten af retten.
Skyl tomater og skær i halve. Pil rødløg og skær i tynde skiver. Pil og hak hvidløg fint. Skyl citron og riv skallen fint.
Kom lidt olivenolie i et ovnfast fad og tilføj tomater, løg, hvidløg, kapers, oliven, citronskal og oregano. Bland det godt rundt.
Rul fisken som små "roulader" så indersiden vender udad. Læg dem ovenpå grøntsagerne i fadet. Dryp med olivenolie og krydr med salt. Bag det i ovnen ca. 10 min. til fisken er færdig.
Hak persille groft.
Servér fiskerullerne med bulgur og persille drysset over.
Håber maden smager!