California kyllingesalat med avocado og aioli
25-35
Glutenfri
4 dages holdbarhed

California kyllingesalat med avocado og aioli

Med sprøde kikærter, søde kartoffel-fritter og ranch dressing.

Ingredienser

Allergener
  • Laktose,
  • æg,
  • mælk,
  • selleri,
  • sennep,
  • svovldioxid

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer

  • Salt
  • Peber
  • Olie

Det skal du bruge

Sød kartoffel
2 stk
Kikærter
½ dåse
Mexico mix-krydderi (Svovldioxid)
1 tsk
Pulled chicken (Selleri, Sennep)
275 ca-g
Hjertesalat
1 stk
Rødløg
½ stk
Tomat
1 stk
Avocado
½ stk
Purløg, frisk
½ pose
Yoghurt naturel (Mælk, Laktose)
½ dl
Aioli (Æg)
½ pakke
Citron
1 stk
Ernæringsberegning (pr. portion)
  • Energi 620 kcal
  • Fedt 28 g
  • Kulhydrater 53 g
  • Protein 40 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

Tip fra kokken:

Brug en eller flere æggeure, når du har mange ting i ovnen på samme tid.

  1. Tænd ovnen og varm op til 220°C (Varmluft).
  2. Søde kartoffel-fritter: Skyl de søde kartofler og skær dem i tynde både. Vend med lidt olie, salt og peber. Fordel dem jævnt på en bageplade med bagepapir og bag 15-20 min.
  3. Sprøde kikærter: Dræn kikærterne og skyl dem i koldt vand. Vend med mexi-krydderi, olie, salt og peber. Fordel dem på bagepladen med kartoflerne og bag med, når der er 12-15 min. tilbage. 
  4. Kylling: Kom pulled chicken i et ovnfast fad og varm sammen med resten i de sidste 10 min. Skær den i skiver eller tern inden servering.
  5. Grønt: Skær bunden af salaten og skyl den grundigt. Brug gerne en salatslynge til at tørre den eller lad det dryppe af i en sigte/dørslag. Riv den i mindre stykker. Pil rødløg og skær i tynde skiver. Skyl tomater og skær i grove tern. Del avocado, fjern stenen, skrab kødet ud med en ske og skær det i skiver. Snit purløg fint.
  6. Ranch dressing: Bland yoghurt, aioli og halvdel af purløget i en skål. Smag til med salt, peber og citronsaft. 
  7. Servering: Fordel salat, grøntsager, kikærter og kylling på et stort fad. Drys resten af purløget over fritterne og servér men ranch dressing.