Oksestrimler med bønner og syltet rødløg
25
Laktosefri
4 dages holdbarhed

Oksestrimler med bønner og syltet rødløg

Serveret i tortilla med guacamole

Ingredienser

Allergener
  • Selleri,
  • hvede

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer

  • Salt
  • Peber
  • Olie

Det skal du bruge

Syltede rødløg
60 g
Hvidløg solo
½ stk
Mango
1 stk
Agurk
½ stk
Chili rød
½ stk
Koriander
1 drys
Lime
1 stk
Tortilla-wrap
4 stk
Strimler af oksekød
275 g
Mexico mix-krydderi
1+½ tsk
Røde kidneybønner
120 g
Avocado
1 stk
Ernæringsberegning (pr. portion)
  • Energi 814 kcal
  • Fedt 22 g
  • Kulhydrater 106 g
  • Protein 47 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

  1. Tænd ovnen og varm op til 220°C (Varmluft). Du kan også varme tortillas i mikroovn, så skal du ikke tænde ovnen.
  2. Mangosalsa: Skræl og skær mangoen i små tern. Skær agurk i små tern. Hak chili fint og koriander groft. Bland det hele og smag til med lime, salt og peber.
  3. Tortillas: Pak tortillas ind i stanniol og varm dem ca. 5-7 min. i ovnen. I mikroovn skal de have ca. 20 sek. pr. stk uden stanniol.
  4. Oksestrimler: Varm en stegepande op med lidt olie. Steg kødet i ca. 3 min. så det får lidt farve. Tilsæt 1 tsk mexico-mix og bønner uden væde og varm igennem. Smag til med lidt salt og peber.
  5. Guacamole: Del avocado og fjern sten og skal. Blend avocado og hvidløg med en stavblender. Smag til med limesaft, mexico-mix, salt og peber.
  6. Fyld tortillaerne med kød, salsa, syltede rødløg og guacamole.