Ingredienser
2 pers
Allergener
- Valnødder,
- laktose,
- gluten,
- mælk,
- hvede
Basisvarerne kan indeholde andre allergener
Basisvarer
- Olivenolie
- Salt
- Peber
Det skal du bruge
Fuldkornspasta (Gluten, Hvede)
200 g
Blomkål
1 stk
Citron
1 stk
Løg
½ stk
Hvidløg
1 fed
Tanelli ost (Mælk, Laktose)
3 pakke
Bredbladet persille
1 drys
Valnøddebrud (Valnødder)
1 pose
Salatmix Toscana
150 g
Citrusvinaigrette
2 spsk
Ernæringsberegning (pr. portion)
- Energi 777 kcal
- Fedt 32 g
- Kulhydrater 89 g
- Protein 33 g
Oplysninger om allergener
Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.
Sådan gør du
- Tænd ovnen og varm op til 220°C (Varmluft).
- Bring en stor gryde med letsaltet vand i kog og kog pasta i 10-12 min.
- Skyl blomkål og citron. Del blomkålen i små buketter. Riv skallen på citron og pres saften. Pil og hak løg og hvidløg. Riv osten. Hak persille groft.
- Læg blomkålen på en bageplade og vend med lidt olivenolie og salt og bag dem i 8 min.
- Kom lidt olivenolie på en pande og steg løg og hvidløg ved middelvarme til de er klare. Hak valnødder groft og kom dem på panden sammen med citronskal og den bagte blomkål.
- Hæld vandet fra pastaen, men gem ca. 1 dl. Kom pastaen på panden sammen med lidt kogevand og bland det sammen. Tilsæt halvdelen af den revne ost og smag til med citronsaft og peber.
- Salat: Kom salaten i en skål og vend den med dressingen.
- Drys hakket persille og resten af osten på toppen og servér evt. med lidt ekstra olivenolie.