2 dages holdbarhed
Pasta al forno med hvid fisk
3.97 (66)
Under 35 min
7 Ingredienser
Italiensk klassiker når det skal være nemt og børnevenligt. Alt i et fad med pasta, frisk fisk, gulerødder, tomater og mornaysauce-MUMS!
Italiensk klassiker når det skal være nemt og børnevenligt. Alt i et fad med pasta, frisk fisk, gulerødder, tomater og mornaysauce-MUMS!
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Gluten·
- Fisk·
- Mælk·
- Hvede
Basisvarerne kan indeholde andre allergener
Basisvarer:
- Olie
- Peber
- Salt
Pasta
200 g
Gulerod
2 stk
Langefilet
300 g
Purløg
1 drys
Mornaysauce
2½ dl
Hakkede tomater
200 g
Rasp
3 spsk
Næringsindhold (per portion)
- Energi:
- 711 kcal
- Fedt:
- 11 g
- Kulhydrater:
- 102 g
- Protein:
- 52 g
Oplysninger om allergener
Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.
Sådan gør du
Tip fra kokken:
Opbevar fisk ved 2°C. For den bedste smagsoplevelse anbefaler vi, at retten spises som en af de første.
Tænd ovnen på 220 grader varmluft. Kog 200 g pasta i ca. 8 minutter i rigeligt vand tilsat ½ tsk salt.
Smør et ovnfast fad med smør eller olie.
Skræl og riv gulerødderne. Skær fisken i mindre stykker. Hæld vandet fra pastaen.
Kom halvdelen af pastaen i fadet. Fordel fisken over pastaen, drys med salt og peber.
Fordel revet gulerod samt fintklippet purløg over pasta og fisk. Hæld 1½ dl mornaysauce og derefter 200 g hakkede tomater over. Top med resten af pastaen og fordel 1 dl mornaysauce over.
Drys med rasp og stil fadet midt i ovnen ca. 20 min. Servér rygende varm.
Håber maden smager!