Bagt hvid fisk med birkes
20-30
Glutenfri
3 dages holdbarhed

Bagt hvid fisk med birkes

Ingredienser

Allergener
  • Laktose,
  • fisk,
  • mælk

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer

  • Salt
  • Peber
  • Olie

Det skal du bruge

Torskefilet (har været frosset) (Fisk)
2 stk
Birkes
1 pose
Basmatiris
200 g
Broccoli
½ stk
Creme fraiche (Mælk, Laktose)
1 dl
Kapers
½ glas
Ernæringsberegning (pr. portion)
  • Energi 639 kcal
  • Fedt 15 g
  • Kulhydrater 84 g
  • Protein 41 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

  1. Tænd ovnen og varm op til 220°C (Varmluft).
  2. Kog ris i 3½ dl vand med lidt salt i 12 min. med låg. Sluk og lad trække under låg til resten af retten er færdig.  
  3. Del fisken i stykker, så der er ét til hver person. Kom birkes på en tallerken og tryk den ene side af fisken godt ned i. Læg dem i et ovnfast fad smurt med lidt olie med birkes op ad og drys med lidt salt. Sæt fadet i oven og bag i 8-10 min.
  4. Del brocoli i buketter TIP: Brug gerne stokken også. Læg dem på en bageplade, drys med lidt salt og bag dem i ca. 5 min.
  5. Hæld lagen fra kapers og rør dem sammen med creme fraiche og lidt peber. Vend det med broccolien.
  6. Servér den birkesbagte fisk med ris og broccolisalaten.