Calzone pizza med champignon og peberfrugt
25-35
Vegetar
3 dages holdbarhed

Calzone pizza med champignon og peberfrugt

En ægte italiensk klassiker, her i en vegetarisk udgave. Calzone pizzaen stammer oprindeligt fra Napoli området. Den indbagte pizza serveres med en frisk tomatsovs.

Ingredienser

Allergener
  • Laktose,
  • gluten,
  • mælk,
  • byg,
  • hvede

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer

  • Salt
  • Peber
  • Olie
  • Mel

Det skal du bruge

Pizzadej fuldkorn (Gluten, Byg, Hvede)
400 g
Pizza-sauce
2 dl
Oregano
1 tsk
Markchampignon
250 g
Rød peber
1 stk
Revet ost (Mælk, Laktose)
100 g
Tomat
1 stk
Ernæringsberegning (pr. portion)
  • Energi 863 kcal
  • Fedt 20 g
  • Kulhydrater 131 g
  • Protein 40 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

Tip fra kokken:

Dejen bør opbevares ved 2 gr. for at undgå at hævningen starter. Læg den på køleelementet i køleskabet.

  1. Tag pizzadejen ud af køleskabet ½ time før, hvis der er tid. Tænd ovnen på 220°C (Varmluft).
  2. Drys lidt mel på køkkenbordet, rul dejen tyndt ud og læg på bagepapir på en bageplade. TIP: Du burde kunne have 2 calzone pizzaer på en bageplade, når de er foldet.
  3. Bland pizza-sauce med oregano. Smør et tyndt lag på hver pizza, men ikke helt ud til kanten. Gem resten til senere.
  4. Rens champignonerne og skær i tynde skiver. Skyl peberfrugt, fjern kerner og skær i tynde strimler. Svits champignon og peberfrugt ca. 1 min i lidt olie på en varm pande. Krydr med salt og peber.
  5. Fordel revet ost og grøntsagsfyld på den ene halvdel af pizzadejen, og fold den anden halvdel ind over. Tryk kanten sammen med fingrene eller en gaffel hele vejen rundt, så der ikke er huller. Pensl med lidt olie og bag i ovnen ca. 15-18 min.
  6. Skyl og tør tomat og skær i store tern. Blend dem med resten af saucen. Servér tomatsaucen til de rygende varme calzone.