Pulled chicken med sweet potatoes
15-20
Budget
5 dages holdbarhed

Pulled chicken med sweet potatoes

Ingredienser

Allergener
  • Laktose,
  • mælk,
  • selleri,
  • sennep,
  • svovldioxid

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer

  • Olie
  • Salt
  • Peber

Det skal du bruge

Sød kartoffel
2 stk
Hvidløg
1 fed
Pulled chicken (Selleri, Sennep)
275 ca-g
Tanelli ost (Mælk, Laktose)
1 pakke
Hvidvinseddike (Svovldioxid)
1 spsk
Salatmix Toscana
100 g
Tomat
1 stk
Røget chili
½ pakke
Ernæringsberegning (pr. portion)
  • Energi 515 kcal
  • Fedt 29 g
  • Kulhydrater 31 g
  • Protein 34 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

  1. Tænd ovnen og varm op til 200°C (Varmluft).
  2. Sweet potatoes: Skræl de søde kartofler og skær i ca. 1 cm tykke skiver. Kom dem i et ovnfast fad og vend med lidt olie, presset hvidløg, salt og peber. Bag dem i ovnen ca. 15 min. til de er møre.
  3. Pulled chicken: Kom kyllingen med væde i et andet ovnfast fad og dæk med stanniol. Sæt det i ovnen, når der er 10 min. tilbage af kartoflernes bagetid.
  4. Sweet potatoes - fortsat: Riv osten over de bagte søde kartofler og bag 2 min. yderligere, så osten smelter.
  5. Salat: Pisk 2 spsk olie med vineddike og smag til med salt og peber. Kom salaten i en skål og vend dressingen i. Skyl og skær tomat i både og kom dem oven på salaten.
  6. Anret: Tag kyllingen ud af ovnen og riv det fra hinanden med 2 gafler. Bland med røget chili og servér med søde kartofler og salat.