Stegt kyllingelår med misothup og grøntsager
25-35
Laktosefri
4 dages holdbarhed

Stegt kyllingelår med misothup og grøntsager

Sprøde kyllingelår uden ben. Serveret med grøntsager, misothup (miso og ketchup) og ris.

Ingredienser

Allergener
  • Gluten,
  • soja,
  • svovldioxid,
  • hvede

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer

  • Sukker
  • Olie
  • Salt
  • Peber

Det skal du bruge

Basmatiris
200 g
Kyllingelårsteak
350 g
Solo hvidløg
½ stk
Tomatpuré
½ dåse
Æbleeddike (Svovldioxid)
1 spsk
Misopasta (Soja)
¾ spsk
Sojasauce (Gluten, Soja, Hvede)
¾ tsk
Gulerod
2 stk
Agurk
½ stk
Koriander
1 drys
Ernæringsberegning (pr. portion)
  • Energi 750 kcal
  • Fedt 19 g
  • Kulhydrater 99 g
  • Protein 46 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

  1. Ris: Kog ris i 3½ dl vand i 12 min. med låg. Sluk og lad trække under låg til resten af retten er færdig.  
  2. Kylling: Kom kyllingelårene med skindet nedad på en kold stegepande med lidt olie. Tænd på høj varme og steg i ca. 8 min. til skindet er sprødt. Kom presset hvidløg ved, vend kyllingen og steg videre ca. 5 min. på den anden side. Krydr med salt og peber.
  3. Misothup: Kom tomatpuré i en skål og rør det godt sammen med æbleeddike, miso, soja, 1 spsk sukker og ½ tsk vand.
  4. Grønt: Skræl gulerødder. Skær agurk og gulerødder i stave.
  5. Hak koriander groft og drys den over risene Skær kyllingen i mindre stykker og servér sammen med ris og et dryp ekstra soja. Spis grøntsagsstave med misothup til.