Krydret fishcake med ris
20-30
1 dages holdbarhed

Krydret fishcake med ris

En dejlig thai-inspireret fiskeret med sprød asiatisk slaw

Ingredienser

Allergener
  • Laktose,
  • gluten,
  • krebsdyr,
  • fisk,
  • soja,
  • mælk,
  • hvede

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer

  • Olie
  • Salt

Det skal du bruge

Grov fiskefars med torskefisk og laks (Gluten, Fisk, Mælk, Laktose)
300 g
Koriander, frisk
1 pose
Grøn karrypasta (Krebsdyr, Fisk)
1 tsk
Forårsløg
1 stk
Basmatiris
200 g
Coleslaw-blanding
100 g
Salatmix Toscana
100 g
Sojasauce (Gluten, Soja, Hvede)
1 spsk
Fiskesauce (Fisk)
1 spsk
Solo hvidløg
⅓ stk
Lime
1 stk
Ernæringsberegning (pr. portion)
  • Energi 717 kcal
  • Fedt 18 g
  • Kulhydrater 110 g
  • Protein 30 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

  1. Kog ris i 3½ dl vand med lidt salt i 12 min. med låg. Sluk og lad trække under låg til resten af retten er færdig.  
  2. Fishcake: Riv skallen af lime fint og pres saften. Skær forårsløg inkl. det grønne i tynde skiver. Hak koriander groft. Bland fiskefarsen med limeskal, halvdelen af limesaften, karry, forårsløg og halvdelen af korianderen.
  3. Varm lidt olie op på en pande. Form 6 flade fishcakes og steg dem ved middel varme 2-3 min. på hver side.
  4. Salat: Bland salat med coleslaw-blanding og resten af koriander.
  5. Dressing: Pres hvidløg og bland med 1 spsk olie, soja, fiskesauce og resten af limesaften.
  6. Bland dressingen i salaten og servér sammen med fishcakes og ris.