Fyldig minestrone med kylling
4 dages holdbarhed

Fyldig minestrone med kylling

Ny opskrift
Under 40 min
14 Ingredienser
Du får alle ingredienser til at lave en dobbelt portion af en fyldig suppe med blandt andet kylling, kikærter, spinat og parmesanost, som sender tankerne til Italien! Du laver hele retten dag 1 og resterne skal blot varmes dag 2. Det er ekstra nemt og billigere.

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Æg
    ·
  • Mælk
    ·
  • Selleri
    ·
  • Havre
    ·
  • Hvede

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer:
  • Olie
  • Peber
  • Salt
Gulerod
300 g
Bagekartoffel
1 stk
Solo hvidløg
1 stk
Løg
1 stk
Kikærter
240 g
Kyllingeinderfilet
550 g
Hakkede tomater
600 g
Hønsebouillon
4 pose
(Æg, Selleri)
Røget chili
¼ tsk
Babyspinat
75 g
Brød
2 stk
(Havre, Hvede)
Brød
2 stk
(Havre, Hvede)
Grana Padano
50 g
(Æg, Mælk, Laktose)
Squash
½ stk
Næringsindhold (per portion)
Energi:
783 kcal
Fedt:
19 g
Kulhydrater:
92 g
Protein:
60 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

Tænd ovnen og varm op til 200°C (Varmluft). Du kan også lune brødene på en brødrister, så skal du ikke tænde ovnen.
Skræl og skær gulerødder og bagekartofler i små tern ca. 2x2 cm. Skær squash i tern. Pil og pres hvidløg og hak løg fint. Hæld væden fra kikærterne, skyl dem og lad dryppe af.
Skær kødet i tern på 2x2 cm. Varm 1 spsk olie i en stor tykbundet gryde og tilsæt kylling, alle grøntsagerne og kikærter. Svits det til kyllingekødet bliver hvidt på overfladen. Krydr med salt og peber.
 reducér mængden af chili, hvis du ikke ønsker retten stærk. Bring suppen i kog og lad den simre under låg i 15 min. eller til grøntsagerne er møre.
Lun den ene slags brød i ovnen 4-5 min. eller på brødristeren.
Skyl spinaten og rør halvdelen i suppen lige før servering, gem resten i køleskabet. Anret portionsvis og drys med revet Grana (husk at gemme noget til dag 2).
 Tilføj 4 dl vand i suppen og lun godt igennem ca. 12 min. Brug samme fremgangsmåde som dag 1 til brød, spinat og ost.
Håber maden smager!