Fyldig fiskesuppe med karry, æbletern, ris og groft brød
30
Laktosefri
2 dages holdbarhed

Fyldig fiskesuppe med karry, æbletern, ris og groft brød

Dejlig, fyldig suppe med frisk fisk, let smag af karry, friske toner af æble og forårsløg og rundet af med kokosmælk. Risene tilsættes til sidst og giver suppen en rigtig god fylde.

Ingredienser

Allergener
  • Fisk,
  • selleri,
  • byg,
  • hvede,
  • rug

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer

  • Salt
  • Peber
  • Olie

Det skal du bruge

Bouillon fisk
1 terning
Ris hvide
100 g
Hvidløg solo
½ stk
Gulerod
200 g
Karry
½ spsk
Kokosmælk
2 dl
Forårsløg
2 stk
Brød
2 stk
Isingfilet
275 g
Æble
1 stk
Appelsin
⅓ stk
Ernæringsberegning (pr. portion)
  • Energi 751 kcal
  • Fedt 22 g
  • Kulhydrater 101 g
  • Protein 38 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

Tip fra kokken:

Opbevar fisk ved 2 grader. Tilbered senest dagen efter levering.

  1. Tænd ovnen på 200 grader. TIP: Du kan i stedet lune brødene på brødristeren. Opløs 1 bouillonterning i ½ ltr kogende vand.
  2. Kog 100 g ris i 2 dl vand med ½ tsk salt i 12 min. Sluk og lad trække til resten af retten er færdig. Hæld evt. overskydende vand fra.
  3. Hak hvidløg. Skræl og snit gulerødder fint. Kom begge dele i en stor gryde sammen med lidt olie og ½ spsk karry og svits det i 2 min.
  4. Tilsæt bouillon og 2 dl kokosmælk. Lad suppen koge 5 min.
  5. Snit forårsløg fint. Del brødene og lun dem i ovnen ca. 6 min. eller på brødristeren.
  6. Skær fisken i 3 cm brede strimler. Skær æble i tern. Tilsæt fisk og æbler til suppen og kog i 2 min. Smag til med saft af ⅓ appelsin, salt, peber og evt. mere karry.
  7. Tilsæt risene til suppen lige inden servering. Pynt med forårsløg og servér brødet til.