30
Laktosefri
2 dages holdbarhed
Fyldig fiskesuppe med karry, æbletern, ris og groft brød
Dejlig, fyldig suppe med frisk fisk, let smag af karry, friske toner af æble og forårsløg og rundet af med kokosmælk. Risene tilsættes til sidst og giver suppen en rigtig god fylde.
Ingredienser
2 pers
Allergener
- Fisk,
- selleri,
- byg,
- hvede,
- rug
Basisvarerne kan indeholde andre allergener
Basisvarer
- Salt
- Peber
- Olie
Det skal du bruge
Fiskebouillon (Fisk, Selleri)
1 pose
Basmatiris
100 g
Solo hvidløg
½ stk
Gulerod
200 g
Karry
½ spsk
Kokosmælk
2 dl
Forårsløg
2 stk
Brød (Byg, Hvede, Rug)
2 stk
Isingfilet (Fisk)
275 g
Æble
1 stk
Appelsin
⅓ stk
Ernæringsberegning (pr. portion)
- Energi 799 kcal
- Fedt 27 g
- Kulhydrater 101 g
- Protein 38 g
Oplysninger om allergener
Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.
Sådan gør du
Tip fra kokken:
Opbevar fisk ved 2 grader. Tilbered senest dagen efter levering.
- Tænd ovnen på 200 grader. TIP: Du kan i stedet lune brødene på brødristeren. Opløs 1 bouillonterning i ½ ltr kogende vand.
- Kog 100 g ris i 2 dl vand med ½ tsk salt i 12 min. Sluk og lad trække til resten af retten er færdig. Hæld evt. overskydende vand fra.
- Hak hvidløg. Skræl og snit gulerødder fint. Kom begge dele i en stor gryde sammen med lidt olie og ½ spsk karry og svits det i 2 min.
- Tilsæt bouillon og 2 dl kokosmælk. Lad suppen koge 5 min.
- Snit forårsløg fint. Del brødene og lun dem i ovnen ca. 6 min. eller på brødristeren.
- Skær fisken i 3 cm brede strimler. Skær æble i tern. Tilsæt fisk og æbler til suppen og kog i 2 min. Smag til med saft af ⅓ appelsin, salt, peber og evt. mere karry.
- Tilsæt risene til suppen lige inden servering. Pynt med forårsløg og servér brødet til.